fbpx

Valitse palkinto ja voita!

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Nyt on kilpailun aika Dogiumin Facebookissa! Valitse alla olevista palkinnoista yksi ja kommentoi haluamasi palkinto tämän kilpailun Facebook-päivitykseen.

Palkintoina ovat:

1. Yrttipanta

Pienelle koiralle ja pennuille.

2. Namipussukka

Pääkallokuvioinen, koiran koulutusnameille hyvä säilytyspaikka.

3. Punkkilasso

Loistava väline punkkien irroittamiseen.

4. Viilennysliivi

Viilentävä M-kokoinen liivi koiralle kesän helteille.

Voit kommentoida tähän Facebook-julkaisuun joko haluamasi palkinnon numeron (1-4) tai tuotteen nimen. Onnea kaikille arvontaan!

Säännöt:
Osallistumalla kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. 

Arvontaan saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat tai työskentelevät luonnolliset henkilöt, pois lukien Dogiumin työntekijät. Sama henkilö osallistuu arvontaan vain kerran ja yhdellä äänellä, kommenttien lukumäärästä riippumatta.

Arvonta alkaa 23.5.2017 ja loppuu 26.5.2017 klo 12.00. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti sekä julkistamme voittajan nimen tämän kyseisen arvonnan Facebook-julkaisun kommenteissa. Arvomme yhden tuotepalkinnon.

Arvonta ei ole Facebookin suosittelema, sponsoroima tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Facebook ei ole vastuussa tästä arvonnasta, vaan Dogium Oy.

Artikkelin pääkuva: Marika Toikkanen

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Yksi kommentti artikkeliin “Valitse palkinto ja voita!”

Jätä kommentti