fbpx

Tassuvahatestin tulokset

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Dogium toteutti LovePaws -tassuvahatestin yhdessä viiden koehenkilön ja heidän koiriensa kanssa. Halusimme selvittää, mitä vaikutuksia LovePaws -tassuvahan käytöllä on noin kahden viikon testijakson aikana.

Esimerkiksi kovalla alustalla kävelyttäminen sekä pakkaskelit voivat aiheuttaa koiran tassujen anturoille ongelmia. Koiran varpaiden välejä, anturoita sekä anturoiden välejä tulisi säännöllisesti tarkkailla. Tassut tulisi tutkia halkeamien sekä normaalista poikkeavien kovettumien osalta säännöllisin väliajoin. Koiran tassuja tarkistaessa kiinnitetään huomiota siihen, onko iho ehjä sekä siihen minkä värinen iho on. Sen ei kuulu hilseillä tai punoittaa, vaan ihon pitäisi näyttää kimmoisalta ja elävältä. Ihon ei tulisi olla kuiva tai halkeilla. Myös anturoiden tulisi olla kimmoisat ja pehmeät, eikä halkeilevat, röpelöiset tms. Jos ne kuitenkin halkeilevat ja pääsevät kuivumaan, tulisi ne saada jälleen joustaviksi ja kosteutettua.

 

Tassujen ihon ei kuulu hilseillä tai punoittaa, vaan ihon pitäisi näyttää kimmoisalta ja elävältä.

 

Jos koiran kynnet ja tassujen iho ovat halkeilevat ja kuivat, voi olla, että sen ruoka ei pidä sisällään tarpeeksi esimerkiksi biotiinia tai omega-3 -rasvoja. Biotiinin ja öljyn lisäksi on erilaisia ulkoisesti käytettäviä tassurasva -valmisteita anturoiden kosteustasapainon palauttamisen nopeuttamiseen. Jos koiralla on talvella arat anturat lumesta ja pakkasesta, ei ole huono tapa joka ulkoilun jäljiltä huuhdella sekä rasvata koiran tassut.

Testituotteemme on juuri markkinoille tullut LovePaws -luomutassuvaha, joka on valmistettu Suomessa. Tuote on tassujen sekä iho-ongelmien hoitoon tarkoitettu riittoisa vaha. Lue alta, mitä mieltä testaajamme ovat LovePaws -tassuvahasta!

 

LovePaws -tassuvahatestin tulokset

 

Mihin LovePaws – tassuvahaa käytettiin?

Kaikki testaajat käyttivät tassuvahaa pääasiassa koiransa tassuihin/ anturoihin. Yksi testaaja käytti vahaa myös takajalan polvessa olevan hiertymän hoitamiseen tassujen lisäksi.

Huomiot ennen & jälkeen tassuvahan käytön

Testaajat huomasivat tassujen ihon pehmenneen, ja tuotetta muun alueen alkaviin hiertymiin testannut vastaaja kertoi niiden hävinneen. Eräs testaaja kuvaili eroa silminnähden huomattavaksi ja muutosta nopeaksi tuotteen säännöllisen käytön ansiosta. Testaaja kertoi ihon joustavuuden parantuneen ja anturoiden pehmenneen. Toinen testaaja, joka myös sanoi tassuvahan käytön jälkeen tassujen olevan anturoista huomattavasti pehmeämmät, kertoi myös etteivät tassut halkeile LovePawsin käytön jälkeen.

Suosittelisitko LovePaws – tassuvahaa muillekin?

Tässä kohtaa vastaajat olivat täysin yksimielisiä; kaikki testaajat suosittelisivat LovePaws -tassuvahaa myös muille!

Arvosana tassuvahalle (1-5, 1 = heikoin mahdollinen arvosana, 5 = paras mahdollinen arvosana)

Testaajat olivat selvästi tyytyväisiä tassuvahaan. Keskiarvo annetuille arvosanoille on 4,6, eli todella hyvä.

Muita kommentteja ja huomioita LovePaws – tassuvahasta

  • Hyvä koostumus
  • Hyvä tuoksu (tassuvaha tuoksuu/ maistuu niin hyvältä, että koiran voi tehdä mieli nuolla sitä…)
  • Mukava levittää
  • Miellyttävä ja helppo käyttää
  • Suojaa myös kuralta
  • ”Tassut huomattavasti pehmeämmät anturoista eivätkä halkeile. Odotan metsästyskauden alkua jotta näen miten vaikuttaa kunnon työskentelyn jälkeen. Samoin kun pakkaset alkavat.”
  • ”Suositten kyllä muille ja käytän jatkossakin omille koirilleni.”
  • ”Jatkamme käyttöä nyt kaikilla koirillamme säännöllisesti, tätä tuotetta voin suositella lämpimästi muillekin, rakkaudesta nassuihin lovepawsia tassuihin ❤”
     

 

Testaajan kuvassa tassuvaha käytössä.

 

LovePaws -tassuvahaa testannut Iines.

 

Lähteet

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti