fbpx
Suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa – Ecoil öljyt sinulle ja lemmikillesi

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa – Ecoil öljyt sinulle ja lemmikillesi

Idea öljyistä syntyi omasta tarpeesta toimivaan ja laadukkaaseen tuotteeseen

Ecoil syntyi, kun Pia Heikkinen etsi pojalleen atooppiseen ihottumaan jotain, jolla saisi jo lähes vereslihalle raavitut jalat kuntoon. Hän sai mahtavan yhteydenoton ja sillä tiellä Pia on edelleen.

Parasta Piasta oli se, että hän voisi itse valmistaa perheelleen, sekä perheensä lisäksi muille ihon hoidosta kiinnostuneille tuotteita, joita silloin ei kovin montaa vastaavaa vielä markkinoilla ollut ja auttaa ihmisiä ihonhoidon kanssa.

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa
Märät ja kylmät lenkkipolut rasittavat lemmikkisi tassuja. Helli lemmikkisi polkuanturat kuntoon Ecoil-koiraöljyllä

Hän etsi siinä sivussa myös perheen koiralle jotain apuja hilseilevään ihoon (allergiseen ihonhoitoon) ja mikäs sen parempi kuin Ecoil lemmikkiöljy, itsevalmistettuna.

”Aloin valmistaa Ecoil tuotteita Lohjalla tuokokuussa 2017. Sarja hyväksytettiin FI-Natura sertifikaatilla ja myöhemmin tuotteet saivat vielä Avainlippu-merkinkin.”

Tällä hetkellä sarjaan kuuluu 5 eri tuotetta; kasvo-, parta-, käsi- & kynsi-, vartalo- sekä lemmikkiöljy. Jatkokehitteillä huuli- ja hiusöljy.

Ecoil öljyt ovat erittäin riittoisia, kosteuttavia ja ihoa pehmentäviä.

Ecoil on suomalaista luonnonkosmetiikkaa, ja sen teho perustuukin pohjoisen luonnon supermarjaan ja karpalonsiemenöljyyn. Tuotteet sisältävät vain luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä. Luonnon öljyjen vitamiinit ja rasvahapot hellivät herkkääkin ihoa, antaen iholle elinvoimaa, heleyttä ja kosteutta.

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa

Ecoil öljy ei tuki ihohuokosia vaan imeytyy todella hyvin kosteuttaen ja pehmentäen näin ihoa. Tehostaakseen kosteuttamista, öljyä voi levittää heti suihkun jälkeen ennen ihon kuivaamista, jolloin öljy sitoo veden ihoon.

Öljyt eivät sisällä voimakkaita tuoksuja, väriaineita, alkoholia tai vettä. Tuotteet myydään lasipakkauksessa, koska tällöin ei ole riskiä BPA muovista eikä muovin rikkoutumisesta ajan myötä. Ruskea lasipullo suojelee öljyjä haitalliselta auringonvalolta.

 

Suomalaista luonnonkosmetiikkaa
Tuotteet ovat 100% luonnontuotteita, joten tuotteiden sävy voi vaihdella valmistuserän öljyjen sävynvaihteluiden mukaan.
  • Eläinkokeettomia
  • Vegaanisia
  • Säilöntäaineettomia

Lemmikkiöljy sopii niin kissoille kuin koirillekin

Lemmikkiöljy sopii kissoille ja koirille, esim. polkuanturoita pehmentämään, iholle tai jopa rupien pehmentämiseen. Se estää kuivuutta, hilseilyä ja kutinaa sekä soveltuu myös pienien ihovaurioiden (naarmut, itikanpuremat jne.) hoitoon nopeuttaen niiden paranemista.

Öljy imeytyy hyvin ja pipetin avulla öljyä saa laitettua jopa paksukarvaisen koiran iholle. Tassuille laitettaessa, hiero niitä hetken, niin, että öljy imeytyy kokonaan. Ei haittaa vaikka lemmikkisi nuolisi tassujaan tämän jälkeen. Lemmikkiöljy ei sisällä aineita, jotka aiheuttaisi varoaikaa kilpailuihin tai kokeisiin.

Ecoil luonnonkosmetiikka-öljyt löydät myös Dogium-verkkokaupasta.

www.ecoil.fi

www.instagram.com/ecoil.fi

Lue artikkeli Espanjalaisesta rescue-tarhasta, joka pyörii vapaaehtoisten voimin <3

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti