fbpx
Mikäli messuilet puhelimesi sovelluksella, klikkaa itsesi mukaan messuille tästä. (Huom. Alla olevat linkit suoraan kauppiaiden kansioihin toimivat normaalisti selaimella)
Ari Hilly

Kolme puukkoa ja kaksi kättä -periaatteella teen suomalaisesta puusta kaikenlaista kivaa. Suomalainen puu taipuu upeasti myös lemmikkitarvikkeisiin. Kuppilat (eli ruokailutasot) on saaneet kovasti suosiota. Malleja löytyy monenlaisia niin isoille kuin pienille karvaisille ystävillemme. Tuotteeni ovat aina omaa designiani ja omin käsin tehtyjä. Haluan että töissäni näkyy käsityön jälki. Kurkkaa rohkeasti kauppaani. Minulta voit nimittäin saada myös uniikin, juuri sinulle suunnitellun tuotteen. Persoonallisuuteni on pelissä mukana.

Pet Jabella

Tmi Pet Jabella tarjoaa lemmikkien täysravinnot ja tarvikkeet kotiinkuljetuksella Keski-Uudellamaalla, sekä postitettuina ympäri Suomen. Valikoimistamme löydät runsaasti laadukkaita täysravintoja, sekä maistuvia herkkuja.

Ruohonjuuritaso

Ruohonjuuritaso myy kotimaisia kanituotteita, pienyrittäjien valmistamia koiran ja kissanleluja, Kanin Ykkös-Herkku -rehua ja kanilatarvikkeita.

Sopen koiratarvike

Tarvikkeita ja herkkuja koirille.