fbpx

Paws on the road trip – blogissa seikkailevat Katariina & Miska

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Miltä tuntuisi lähteä retkelle tietämättä päämäärää? Mitäpä, jos seuraisit intuitiotasi ja antaisit vain jalkojesi viedä sinut sinne, minne vie.

Ehkäpä löytäisit sieltä juuri sen tunnelman mitä sielusi kaipaa tässä ja nyt. Tällaisia me olemme, minä Katariina ja koirani Miska.

Lähdemme, kun tuntuu siltä, nautimme jokaisesta hetkestä, jonka jaamme yhdessä mitä ihmeellisimmissä seikkailuissa.

Matkustamme välillä lähelle ja toisinaan kauas, kulkuvälineitä on auto, pyörä, sukset ja SUP-lauta, näillä mennään eikä meinata.

 

 

Katariina on valokuvaaja, intohimoinen luonnossa tallaaja, aika sään kestävä tapaus, vaikka toisinaan keli pääseekin yllättämään. Retkiltä otetut kuvat kertovat enemmän, kuin tuhat sanaa siitä mitä näkee tuolla reissuilla. Hauskat yksityiskohdat ja puhuttelevat maisemat saa paatuneimmankin sohvanvaltaajan tahtomaan ulos.

 

 

 

 

Miska on entinen työkoira, voi niitä tuhansia rapsutuksia ja tilanteita turistien kanssa, joita on tullut koettua. Tällä hetkellä hän nauttii ylhäisestä sisätyöstä emäntänsä kanssa valokuvaamon studiohuoneessa maaten lampaantaljalla ja haaveillen uusista seikkailuista. Välillä hänen korkeutensa käy moikkaamassa asiakkaita ja kerjäämässä rapsutuksia, toisinaan tulee kuvaus pyyntöjä lasten kanssa kuvauksiin ja vanhempien ihmisten kanssa selfietä ottamaan, onpa muuan turisti poikennut liikkeessä ja napsassut kuvan omalle instagramsivulle.

 

 

Tämän blogin kautta pääset katselemaan ja lukemaan tarinoita meidän retkistä, täältä löydät suosituksia paikoista, joihin on helppo lähteä koiran kanssa, saat myös tietoa siitä, millaisia varusteita meillä on käytössä ja mitä siellä retkellä syödään, Katariina on keliaakikko, jonka vuoksi retkimuonan hankinta aiheuttaa välillä päänvaivaa.

Instagramista löydät meidät @pawsontheroadtrip

sinne päivittyy kuvia sitä mukaan, kun siisteiltä sisähommilta päästään retkeilemään.

Blogia kirjoitellaan ennen ja jälkeen reissujen, jotta jokainen pääsee mukaan lähdön tunnelmiin sekä jälkifiilistelyihin. Ihanaa kesän odotusta kaikille meidän seuraava retkiviikonloppu on kesäkuun alkupuolella, siihen saakka pitäisi malttaa olla paikoillaan.

Follow your soul.

It knows the way.

Miska & Katariina

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Yksi kommentti artikkeliin “Paws on the road trip – blogissa seikkailevat Katariina & Miska”

Jätä kommentti