fbpx
Mikäli messuilet puhelimesi sovelluksella, klikkaa itsesi mukaan messuille tästä. (Huom. Alla olevat linkit suoraan kauppiaiden kansioihin toimivat normaalisti selaimella)
Cajadus

www.cajadus.com

Dog Feel Good

DogFeelGood tarjoaa lemmikkimarkkinoille maahantuomiaan laatubrandeja Euroopasta. Uudistuneessa verkkokaupassa www.dogfeelgood.fi on myynnissä myös hyväksi havaittuja suomalaisia merkkejä. Koirien ja kissojen hyvinvoinnin puolesta!

Diudiu

Diudiu valmistaa käsityönä kauniita ja käytännöllisiä varusteita koirille. Tällä hetkellä valikoimasta löytyy muutama valmis nahkapantamalli ja nahka-grip-taluttimia. Diudiu valmistaa pantoja myös täysin toiveiden mukaan mittatilaustyönä!

Ecoil

Ecoil Lemmikkiöljy on koiran tai kissan ihon ja tassujen hoitoon ulkoisesti. Ecoil tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eläinkokeettomia ja vegaaneja. Ecoil sarjaan kuuluu myös ihmisille käsi- ja kynsi-, kasvo-, parta- sekä vartaloöljyt. Tutustukaa ja ihastukaa?

Jatsarit Tmi.

Valmistamme nahkaiset Mikaz- mittatilauspannat koirille, otsapannat hevosille ja vyöt ihmisille käsityönä Haminassa.

Jennin tossut ja takit

Jennin Tossut ja Takit valmistaa pienesti (Vintti)koirille vaatteita mittatilauksena. Oheistuotteina Vinttari-aiheiset tuotteet esim. pipot,vetoketjupussukat. Muita tuotteita esim. urosvyöt ja heijastintuotteet.

Kantri design

Kantri design on yhden naisen ompelupaja Pirkanmaalta. Tuotteita on suunniteltu ja ommeltu jo vuodesta 2000 asti… Työnimi on muuttunut vain matkan varrella. Tuotteita valmistuu paljon koiran omistajien toiveiden mukaisesti ja valikoimassa on myös valmiita tuotteita erikokoisille koirille. Tuotteet ovat kestäviä, pestäviä ja lisäksi vielä persoonallisen näköisiä. Valikoimassa on erilaisia puolikiristäviä-, solki- ja pistolukkopantoja, mittatilausvaljaita, talutushihnoja sekä punottuja näyttelyhihnoja.

Keulakuono

Talutin, remmi, hihna, talutushihna, kuljetin, jälkiliina. Miksi ikinä sitä kutsutkin, niin keulakuonon kaupasta löytyy monipuolinen valikoima kotimaisesta grip-nauhasta Varsinais-Suomessa käsintehtyjä tuotteita. Tietenkin, myös mittatilauksena juuri sinun mittojen mukaan. Facebook & Instagram @keulakuononkauppa. Vahvasti Suomalainen ote ulkoiluun!

Kirsin työpaja

Kirsin työpajan tuotteet huovutetaan käsin Tampereella suomalaisesta 100 % villasta. Villa on ekologinen ja miellyttävä vaihtoehto tekokuiduille; villa on materiaalina likaa hylkivä eikä sido hajuja itseensä. Villan luonnollinen lanoliinin tuoksu on lemmikkituotteissa erityisesti kissojen suosikki! Tuotevalikoimasta löytyvät kissoille ja pienille koirille sopivat majat ja pedit.

Koirapalvelu Salmakia´s

Koirapalvelu Salmakia’s sijaitsee Janakkalan Turengissa. Päätoimialana on koirien turkinhoitopalvelut. Lisäksi yritys valmistaa käsityönä lemmikkien ruokapöytiä sekä lemmikkiaiheisia kodin käyttöesineitä.

LittleWind Show Leads

LittleWind Show Leads valmistaa uniikkeja käsintehtyjä näyttelyhihnoja ja -pantoja kengurunahasta, pehmonahasta ja satiinista. Valikoimassa myös mm. numeroklipsejä ja muita näyttelytarvikkeita. Paljon tuotteita valmiina ja mahdollista tilata myös mittatilauksena. Suomalaista käsityötä vuodesta 2013.

Pyyhekutsut

Tervetuloa Pyyhekutsuille. Meiltä löydät koirallesi ihanat pareot ja kotiin pyyheliinat. Tuotteet 100% haitta-aineetonta puuvillaa.

Ruohonjuuritaso

Ruohonjuuritaso myy kotimaisia kanituotteita, pienyrittäjien valmistamia koiran ja kissanleluja, Kanin Ykkös-Herkku -rehua ja kanilatarvikkeita.

Sopen koiratarvike

Tarvikkeita ja herkkuja koirille.

Tierran lemmikkipuoti

Tierran Lemmikkipuoti on kotimainen pienyritys, joka tarjoaa kaneille ja jyrsijöille laajan valikoiman ruokia, herkkuja ja tarvikkeita. Oulun kupeessa sijaitsevassa puodissa on myös kanien ja jyrsijöiden oma hoitola. Yrityksen tärkeitä arvoja on ekologisuus ja kotimaisuus, joita pyritään ottamaan huomioon kaikessa toiminnassa.

VIPstore jälleenmyyjä Tanja Kummelus

Toimin VIPstore tuotteiden jälleenmyyjänä, kauttani saa tilaamalla kaikki VIPstoren tuotevalikoiman tuotteet. Myyn nyt näissä lemmikkimessut netissä tuotteita jotka ovat kotivarastossani. Tilaustuotteet toimitan kun ne saan ensin itselleni. Turun lähialueille toimitan tuotteet veloituksetta (esim. Lieto, Aura, Marttila), muutoin toimituskulut 5€.