fbpx
Mikäli messuilet puhelimesi sovelluksella, klikkaa itsesi mukaan messuille tästä. (Huom. Alla olevat linkit suoraan kauppiaiden kansioihin toimivat normaalisti selaimella)
Dogium

Dogium on uudenlainen verkkokauppakeskus, minne eläinalan yrittäjä voi perustaa verkkokaupan ilman kiinteitä kuluja. Täältä asiakkaan on helppo löytää tuotteet, palvelut, artikkeleita, keskustelupalstan ym. kaikki ”saman katon alta”.

Koirakoulu.net

Koirien ja omistajien valmennusta vuodesta 1992 – koirankoulutusta huviksi ja hyödyksi! Kokeneiden ammattilaisten ohjauksessa. www.koirakoulu.net/ Kattavasta verkkokurssivalikoimastamme löydät tällä hetkellä mm seuraavaa: Perustottelevaisuus PRO 1: Koulutuksen perusteet Perustottelevaisuus PRO 2: Käskyt & Taidot Perustottelevaisuus PRO 3: Häiriökestävyys & Luotettavuus Maltti on valttia Rauhoittumisen jalo taito Hyvätapainen tervehtiminen Haukkumatta paras Itsehillintää ja impulssikontrollia Arkitottelevaisuus Pikkupentujen Esikoulu Koirien jumppakurssi Pentujen aktivointikurssi Veteraanikoiran aktivoini- ja jumppakurssi Koiran aktivointi & Virikkeistäminen Käsiteltävyys & Hoitotoimenpiteet Näyttelykoiran alkeiskoulutus Näyttelykonkarin kehätaidot huippuun, osa Agilityn kotiharjoitteet Koiratanssin alkeiskurssi Temppukoulu Toko-valmennus kaikentasoisille Rally-Toko-valmennus kaikentasoisille Koiratanssi-valmennus kaikentasoisille Haukkumatta paras Näyttelyvalmennus Hihnakäytös kuntoon Ohitetaan oikein Luotettava Luoksetulo Hyppimättä tervehtiminen Luotettava luopuminen, iloinen irrotus Kynsienleikkuu-kurssi Pomminvarma paikallaolo

Koirapalvelu Salmakia´s

Koirapalvelu Salmakia’s sijaitsee Janakkalan Turengissa. Päätoimialana on koirien turkinhoitopalvelut. Lisäksi yritys valmistaa käsityönä lemmikkien ruokapöytiä sekä lemmikkiaiheisia kodin käyttöesineitä.

Malin Ekblom – Luonnollinen ruokinta

– Luonnollinen ruokinta – Hyvinvoiva koira lajityypillisellä ravinnolla Töhniikö koirasi korvat? Rapsutteleeko se jatkuvasti itseään? Onko hänellä herkkä vatsa, ja hän oksentelee tai ripuloi? Voiko koiraa närästää? Auttaako raakaruokinta? Olen Malin Ekblom ja autan sinua löytämään koirallesi sopivan, lajityypillisen ja terveellisen ruokintatavan. Sivustolla www.luonnollinenruokinta.fi käsittelen ravintoasioita ja koiran hyvinvointia mahdollisimman selkeästi ja helposti ymmärrettävästi. Tarjoa koirallesi herkullista ja kunnollista ruokaa, niin hän pysyy terveenä ja heiluttaa häntäänsä iloisena vielä pitkään! Tilaamalla uutiskirjeeni saat tietoa uusista artikkeleista, tulevista luennoista, kursseista, kirjoista ja tapahtumista. Saat myös helpon reseptin maistuviin koulutusherkkuihin. Tilaajille pidän maksuttomia kyselytunteja säännöllisesti. Lämpimästi tervetuloa! www.luonnollinenruokinta.fi

Metsäkulman Eläintuhkaus ja Eläinpalvelut

Metsäkulman Eläintuhkaus ja Eläinpalvelut on iittiläinen yritys, joka tarjoaa palveluita eläimen koko elinkaaren ajalle. Tarjoamme erilaisia eläinkoulutuksia: pentukursseja, noutotreenejä, arkitottista. Lisäksi pidämme yksityistunteja ja teemme kotikäyntejä. Valmistamme lemmikkieläimille uniikkeja riistaleluja. Lelujen joukosta löytyy sopivia kissoille, koirille, freteille ja testissä on ollut hevosillekin omia leluja. Näistä tekee ainutlaatuisia aidot riistalinnun höyhenet, jotka ovat pääosin itse metsästetyistä riistalinnuista. Nahkat joita käytän parkitsen itse. Näin ollen varmistan, että tuotteet ovat eläimille taatusti turvallisia. Ohessa tarjoamme myös kuvauspalveluita tarpeen mukaan, keskittyen ulkokuvauksiin. Jokaisen eläimen omistajan pahin hetki on lopullisen eron hetki. Se kun tulee aika sanoa viimeisen kerran vapaa. Olemme silloin teidän tukena. Tarjoamme yksilöllistä ja laadukasta tuhkauspalvelua. Noudamme poisnukkuneita eläimiä kotoa, klinikoilta ja talleilta aina matelijoista hevosiiin. Olemme panostaneet toimiviin ja viihtysiiin toimitiloihimme. Meiltä löydät Suomen laajimman uurna- ja muistoesinevalikoiman. Valmistamme Aina lähellä koruja. Korujen sisään voidaan laittaa vaikkapa lemmikin maitohammas, karvaa/jouhia tai tuhkaa. Näin lemmikki pysyy aina lähelläsi.

Naavalainen

Naavalainen valmistaa värikkäitä hyvänmielen tuotteita käsinmaalaen ja -painaen. Tuotteistani löytyy mm. kukkarot, pussukat, meikkipussit, kynäkotelot, pipot ja paidat. Kuviot pääasiassa koira-aiheisia, mutta muitakin eläimiä löytyy. Lisäksi saatavilla Nosework -tuotteet.

Suomen Frettiliitto ry

Suomen Frettiliitto ry on valtakunnallinen keskusjärjestö suomalaisille paikallisyhdistyksille. Liiton toiminnan tarkoituksena on muun muassa edistää frettiharrastusta, näyttelytoimintaa ja eettistä frettien kasvatusta Suomessa, sekä ylläpitää koko Suomen kattavaa frettirekisteriä. Suomen Frettiliiton jäsenyhdistyksiä ovat Pääkaupunkiseudun Fretit ry, Tampereen seudun fretit, 100fretit ry sekä Keski-Maan fretit ry. Yksittäiset ihmiset, jotka ovat paikallisyhdistysten jäseniä, kuuluvat automaattisesti Frettiliiton jäseniksi.

Tsemppi – Koulutus- ja coachinpalvelut

Tsemppi tarjoaa koirankoulutuspalveluita ammattitaidolla. Palveluvalikoimiin kuuluvat kurssit ja luennot sekä yksityiskoulutus. Tsempillä toimii myös käytösklinikka Liperin lemmikkihoitolassa Kuopiontien varressa. Tsempiltä saat lisäksi luotettavat kotihoitopalvelut koirallesi lomasi ajaksi! Tsempiltä on tullut vuodenvaihteessa Google play-kauppaan mobiilisovellus MobiDogi, joka tarjoaa edullisia vinkkejä tärkeisiin arkipäivän taitoihin kuten hihnakäytökseen tai yksinolon opettamiseen. Sovelluksessa voit pitää harjoituspäiväkirjaa sekä ottaa etäyhteyden kouluttajaan!