fbpx
corgi kuvakilpailu dogium koira talvinen

Osallistu talviseen kuvakilpailuun!

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Osallistu kuvakilpailuun Dogiumin Facebookissa.

Kilpailuaika: 1.3.2017-31.3.2017

Näin osallistut:

  1. Ota talvinen kuva koirastasi.
  2. Lisää koirasi kuva Dogiumin kuvakilpailun kommenttikenttään Facebookissa. Mainitse koirasi lempinimi ja ikä kommentissa. Vain tämän kuvakilpailun Facebook-julkaisun kommenttikenttään kuvan lisänneet henkilöt osallistuvat kilpailuun. Mitään muuta kautta kuvakilpailuun ei voi osallistua.
  3. Tykkää ja pyydä kaverisikin tykkäämään. Eniten tykkäyksiä saanut voittaa valokuvauksen koiralleen.

Voittaja palkitaan ammattilaisvalokuvaaja Tanja Luparin/Dogimedian kuvauksilla koirastasi. Valokuvaushetki toteutetaan yhdessä valitussa miljöössä, rauhallisesti eläimen ehdoilla. Palkinto sisältää kuvauksen, kuvankäsittelyn ja valmiiden kuvien toimituksen digitaalisessa muodossa. Valokuvaukset tehdään pääkaupunkiseudun ja Hämeenlinnan alueella, muut alueet sopimuksen mukaan. Vaihtoehtoinen palkinto 100 euron lahjakortti maaliskuun lopulla aukeavaan Dogiumin verkkokauppaan.

Lisäksi kaikkien maaliskuun aikana Dogiumiin rekisteröityneiden käyttäjien kesken arvotaan viisi tuote -tai lahjakorttipalkintoa.

Voittaja julkaistetaan 3.4.2017 sekä Dogiumin Facebookissa että Dogium.com -sivustolla.

Lue omat vinkkimme parempien kuvien ottamiseen 

Säännöt:
Osallistumalla kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. 

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat tai työskentelevät luonnolliset henkilöt, pois lukien Dogiumin työntekijät. Sama henkilö saa osallistua kilpailuun vain yhdellä kuvalla.

Kampanja-aika on 1.3.2017–31.3.2017. Voittaja julkistetaan Dogium.com-sivustolla, Dogiumin Facebook-sivulla sekä hänelle ilmoitetaan Facebookissa yksityisviestillä. Tuote- ja lahjakorttipalkinnot arvotaan kaikkien 1.3.2017-31.3.2017 Dogium.com-sivustolle rekisteröityneiden käyttäjien kesken.

Dogium pidättää oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä kuvia kilpailuun liittyvissä yhteyksissä sekä kilpailun aikana että kilpailun jälkeen. Kilpailu ei ole Facebookin suosittelema, sponsoroima tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Facebook ei ole vastuussa tästä kilpailusta, vaan Dogium Oy.

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti