fbpx
Mikäli messuilet puhelimesi sovelluksella, klikkaa itsesi mukaan messuille tästä. (Huom. Alla olevat linkit suoraan kauppiaiden kansioihin toimivat normaalisti selaimella)
Cheriest

Yksilölliset lemmikkimuistomerkit ja rodunmukaiset nimikyltit lemmikeille. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Kaikki hinnat sisältävät toimituskulut Suomeen.

Jasmin Design

Olen kultaseppä Mirka Jasmin ja teen uniikkeja Muistokoruja sekä Muistotauluja lemmikin omistajille tai rakkaan lemmikkinsä menettäneille. Erikoisuutenani ovat Karvakamu™ korut, joihin voi säilöä eläimen karvaa, hampaan, viiksikarvan, höyheniä jne. Lemmikin muistolle teen lemmikkien tuhkasta Tuhkakoruja™ ja Tuhkatauluja™. Rakas lemmikki aina lähelläsi ❤️

Metsäkulman Eläintuhkaus ja Eläinpalvelut

Metsäkulman Eläintuhkaus ja Eläinpalvelut on iittiläinen yritys, joka tarjoaa palveluita eläimen koko elinkaaren ajalle. Tarjoamme erilaisia eläinkoulutuksia: pentukursseja, noutotreenejä, arkitottista. Lisäksi pidämme yksityistunteja ja teemme kotikäyntejä. Valmistamme lemmikkieläimille uniikkeja riistaleluja. Lelujen joukosta löytyy sopivia kissoille, koirille, freteille ja testissä on ollut hevosillekin omia leluja. Näistä tekee ainutlaatuisia aidot riistalinnun höyhenet, jotka ovat pääosin itse metsästetyistä riistalinnuista. Nahkat joita käytän parkitsen itse. Näin ollen varmistan, että tuotteet ovat eläimille taatusti turvallisia. Ohessa tarjoamme myös kuvauspalveluita tarpeen mukaan, keskittyen ulkokuvauksiin. Jokaisen eläimen omistajan pahin hetki on lopullisen eron hetki. Se kun tulee aika sanoa viimeisen kerran vapaa. Olemme silloin teidän tukena. Tarjoamme yksilöllistä ja laadukasta tuhkauspalvelua. Noudamme poisnukkuneita eläimiä kotoa, klinikoilta ja talleilta aina matelijoista hevosiiin. Olemme panostaneet toimiviin ja viihtysiiin toimitiloihimme. Meiltä löydät Suomen laajimman uurna- ja muistoesinevalikoiman. Valmistamme Aina lähellä koruja. Korujen sisään voidaan laittaa vaikkapa lemmikin maitohammas, karvaa/jouhia tai tuhkaa. Näin lemmikki pysyy aina lähelläsi.