fbpx
Lemmikki hoitoon loman ajaksi

Lemmikki hoitoon loman ajaksi – Meri-Lapin eläinhoitola

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Lemmikki hoitoon loman ajaksi – Meri-Lapin eläinhoitola

Kaupallinen yhteistyö Meri-Lapin eläinhoitola

Lemmikki hoitoon loman ajaksi – Meri-Lapin eläinhoitolassa ystäväsi hoidetaan huolella ja ammattitaidolla. Meri-Lapin eläinhoitola on Keminmaan Liedakkalassa sijaitseva nykyaikainen hoitola, joka on käynyt laajan remontin vuosina 2016-2017.

Hoitola sijaitsee pihapiirissä rauhallisella paikalla metsän laidalla, ja lenkkipoluille pääsee suoraan hoitolan pihasta. Koirat saavat ulkoilla luonnon rauhassa ja haistella ympäristöä ilman häiriötekijöitä.

Tilat hoitolassa jakautuvat niin, että koiralassa isolla puolella paikkoja koirille on 6, ja pienellä puolella 4. Kissalassa paikkoja on 4.

Koirala

Isolla puolella on yksi yhteinen aitaus, johon on mahdollisuus päästä jaloittelemaan koira kerrallaan. Pienemmässä koiralassa jokaisesta yksiöstä pääsee säiden salliessa vapaasti omaan ulkotarhaan. Saman perheen koirilla on mahdollisuus olla samassa tilassa edellyttäen, että lenkitys ja yhdessäolo sujuvat ongelmitta.

lemmikki hoitoon loman ajaksi
Tilat on remontoitu vuosina 2016-2017 siisteiksi ja nykyaikaisiksi.

Hoitoon sisältyy:

  • Ruokinta,
  • Kupit
  • Ulkoilu joko hihnassa tai tarhassa
  • Tarvittavat hoitotoimenpiteet.

Ulkoilutus tapahtuu 3 kertaa päivässä, niin että päivälenkki on pidempi, ja aamun ja illan lenkitykset jäävät lyhyemmiksi. Sovittaessa koiran on myös mahdollisuus ulkoilla vain tarhassa, mikäli syystä tai toisesta asiakas näin haluaa.

Kissala

Jokaisesta tilasta löytyy kiipeilytasoja ja raapimispuita, joissa kissa pääsee toteuttamaan lajityypillistä käyttäytymistään. Yhdessä tilassa voi asustella useampi saman perheen kissa.

Lemmikki hoitoon loman ajaksi

Kissalassa on myös ikkuna, josta kissat saavat seurailla pihapiirin touhuja.

Hoitoon sisältyy hoitolan ruoka, laadukas micro-kissanhiekka sekä hoitotoimenpiteet.

Meri-Lapin eläinhoitolassa on mahdollisuus niin lyhyisiin, kuin pitempiinkin viipymiin

Onko suunnitelmissa pitempi reissu? Tai ehkäpä päivän reissu rajan yli? Meri-Lapin eläinhoitolassa lemmikit lomailevat turvallisesti omistajan matkan ajan. Mikäli tarvetta on pidemmälle viipymälle, vuorokausi-hinta on sovittavissa.

Monen lomalaisen matkasuunnitelmiin kuuluu piipahdus Ruotsin puolella, Haaparannalla. Ongelma tulee siinä vaiheessa, jos mukana on koira ilman ajan tasalla olevaa lemmikkipassia.

lemmikki hoitoon loman ajaksi

Rajan yli voi koiran kanssa matkustaa, mutta takaisin Suomeen palaaminen vaatii ekinokokki-lääkityksen.

Mikäli ekinokokki-lääkitykselle ei ole muutoin tarvetta, niin Meri-Lapin eläinhoitolaan on mahdollisuus tuoda lemmikki hoitoon myös päivän ajaksi. Joskus kuuluu ihmisten kuljettavan koiria rajan ylitse ilman lääkitystä, mutta miksi ottaa riski, kun suomi on vielä ekinokokki-vapaa maa. Ja toisaalta, mikäli tulli havaitsee koiran tulevan maahamme ilman lääkitystä, jää lemmikki auttamatta naapurivaltioon karanteeniin, ja lasku napsahtaa omistajalle.

Usein kysyttyä ekinokokkilääkityksestä löydät Ruokaviraston sivulta

Etäisyyksiä

  • Kemi-Tornion lentokenttä 8 km
  • Tornio-Haaparanta raja 24 km
  • Lumilinna 14,5 km
  • Rautatieasema 13 km
  • Oulu 120 km
  • Rovaniemi 105 km

Hoitolaan saapuminen

Hoitolassa on vakio tuonti- ja hakuajat, mistä tarvittaessa voi myös joustaa, tilanteen niin vaatiessa. Nämä ajat ovat syystä, että hoitolassa on tietyt rutiinit tiettyinä kellonaikoina, ja näin varmistetaan, että hoitolassa on joku vastaanottamassa/luovuttamassa lemmikkiä.

Mukaan lemmikille olisi hyvä laittaa oma peitto/peti, tai vaikkapa tuttu lelu lisäämään viihtyvyyttä. Oma panta tai valjaat, sekä hihna olisi hyvä olla mukana, sekä varmistaa että ne ovat ehjät ja turvalliset käyttää. Ruoka- ja juomakuppeja ei tarvitse tuoda mukana, ne sisältyvät hoitopaikan hintaan.

lemmikki hoitoon loman ajaksi

”Hoitoon tulevilla lemmikeillä tulee olla ajantasainen rokotuskortti mukana hoitoon saapuessa ja kissoille suosittelaan vuosittaista kissanuha -rokotetta.”

Eläinten hoidosta ja hyvinvoinnista vastaa Suvi Kopola. Suvi on suorittanut eläintenhoidon ammattitutkinnon, sekä opettanut Ammattiopisto Lappiassa eläintenhoitajiksi perustutkintoa suorittavia vuosina 2010-2013.

Yhteystiedot ja hinnaston löydät hoitolan omalta sivulta http://merilapinelainhoitola.blogspot.com

Rokotetaanko koiria liikaa? Lue artikkeli aiheesta.

lemmikki hoitoon loman ajaksi

Leluja, petejä ja muuta mukavaa löydät Dogiumin verkkokaupasta!

Dogium on myös monikauppiasverkkokauppa, josta löydät suomalaisia pienyrittäjiä tuotteineen

 

 

 

 

 

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti