DOGIUM

Sähköposti: info@dogium.com

Puhelin: 044 245 4799

Helmikuussa 2017 avattu Dogium.com on monipuolinen ja yhteisöllinen kohtauspaikka koiraihmisille. Sitä kautta koiraihmiset löytävät kaiken tarpeellisen tiedon tapahtumista ja palveluista. Julkaisemme ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita sekä viihteellisempää sisältöä. Käytetyn tavaran tori on ilmainen kauppapaikka koiraharrastajille ja yhteisössä tutustuu muihin harrastajiin, koiriin ja koiraryhmiin. Visionamme on laajentaa merkittävästi Dogiumin palveluita tulevaisuudessa ja sitä kautta helpottaa koiraihmisten arkea. Dogiumin verkkokauppa on avattu keväällä 2017.

Perustajajäsenistä Hanna on pitkän linjan koiraharrastaja. Hänellä on ollut koiria lähes 30 vuotta ja hän suhtautuu intohimoisesti sekä koirien kanssa toimimiseen että koira-alaan. Pohjanmaalta kotoisin oleva Hanna on koulutukseltaan ekonomi. Hänet tavoittaa sähköpostilla hanna@dogium.com tai puhelimella 044 245 4799.

Juha on allergikko ja insinööri, mutta se ei estä häntä pitämästä ja keskustelemasta koirista hyvinkin intensiivisesti. Juha vastaa Dogiumissa myynnistä ja tuotekehityksen sujuvuudesta. Hänet tavoittaa sähköpostitse juha@dogium.com ja puhelimella 0400 636 789.

Taustavoimistamme löytyy lisäksi teknistä ja visuaalista taituruutta, koska haluamme kiinnittää erityistä huomiota käyttäjäkokemukseen, jonka pitää olla helppo ja asiakaslähtöinen. Olemme tehneet mielestämme Suomen parhaan ja kattavimman koirasivuston.

Jos haluat keskustella yhteistyömahdollisuuksista tai antaa palvelusta palautetta, niin lähesty meitä rohkeasti.