fbpx

Koirien talvimuoti 2017

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Etsimme jälleen Instagramista koiramaailman tyylin edelläkävijät ihaltavaksenne! Viimeksi perehdyimme muodin saralla koirien syyspukeutumiseen ja nyt on aika tutustua talvikauden vaatetukseen.

Lumen ja pakkasen tullen koiria puetaan yhä enemmän ja vaatteet ovat paksumpia. Kuluvan talvikauden koiramuodissa on nähtävissä kirkkaiden värien käyttöä, mikä piristää pimeässä katukuvassa ja tuo toisaalta kivaa kontrastia lumiseen maisemaan. Toki myös hillitympi värimaailma pitää pintansa ja sopii aina tilanteeseen kuin tilanteeseen. Myös laadukkaat materiaalivalinnat vaikuttavat olevan osa koirien talvipukemista, mikä on pakkasilla olennainen seikka stailin lisäksi. Talvisin varsinainen takki tai muu puku ei aina yksinään riitä, vaan koiran pukemisessa saatetaan suosia kerrospukeutumista ja sen lisäksi asusteita ja tossuja. Katso alta kuva kuluvan talven koiramuodista!

 

Parsonrusselinterrieri Milalla on yllään kauniin punainen, koiran liikkeisiin hyvin mukautuva ”jumppa-Pomppa.” Instagram-kuvaan tästä.

 

Kaunis sekarotuinen Nicky päällään tyylikkään ruskea talvitakki, jonka kruunaa karvakaulus. Instagram-kuvaan tästä.

 

Sileäkarvaiset colliet Darwin ja Mysi talvisäässä yllään kauniin väriset takit. Vihreä ja oranssi ovat myös keskenään kivasti yhteensopiva väripari. Nämä vaatteet erottuvat loistavasti lumen keskellä! Instagram-kuvaan tästä.

 

Englanninkääpiöterrierit ”Cedu” (Amalek Man In the Mirror), ”Ossi” (Nox Minor’s Great Dareios), ”Luca” (Nox Minor’s Diamond Duke) ja ”Rico” (Nox Minor’s Donum Amoris) ovat varustautuneet talvikeliin asianmukaisesti tossuineen ja hupullisine asuineen! Cedu on tyylikkäänä kokomustissa ja muiden asukokonaisuuksia kruunaavat värikkäät yksityiskohdat. Instagram-kuvaan tästä.

 

Faaraokoirat Ratata ja Tarja edustavat hangella hauskan värisissä ja kuvioiduissa takeissaan. Nämä vaatteet eivät varmasti jää vastaantulijalta huomaamatta! Instagram-kuvaan tästä.

 

Jackrusselinterrieri Bruno päällään joka tilanteeseen sopiva, tummanharmaa takki, jonka kaula-aukkoa koristaa ja pehmittää pörröinen karvareunus. Instagram-kuvaan tästä.

 

Whippet Ulla vauhdissa talvipäivänä! Pinkki fleece sopii hyvin koiran väritykseen ja tuo kivan kontrastin lumiseen maisemaan. Kerrassaan piristävä näky! Instagram-kuvaan tästä.

 

Kääpiösnautseri Hector edustaa talvimaisemassa kauniissa villapaidassaan, jossa on kaulus sekä pitkät hihat etutassuille. Huomaa nätti kirjailu kauluksen alapuolella. Instagram-kuvaan tästä.

 

Minibullterrieri Kössin räikeän vihreä ”jumppa-Pomppa” sopii koiran mustavalkoiseen väriin hienosti. Tämä erottuva asu kääntää varmasti katseet lumisella metsäpolulla ja pimeinä talvi-iltoina! Instagram-kuvaan tästä.

 

Kerrospukeutuminen on helposti palelevalle koiralle kylmällä tärkeää siinä missä ihmisellekkin! Kuvassa italianvinttikoirat Oiva (taustalla) ja Onni (edessä) hyvin varustautuneina talvikeliin. Oivan Tonia Desigin-manttelissa on vuorikangas, joka tasaa lämpöä. Molemmilla koirilla on varsinaisen manttelin alla kotitekoiset fleecepuvut. Myös villalangasta neulotut kaulurit sekä valjaat ovat koirien omistajan käsialaa! Valjaiden fleecepehmusteet ovat kivat yksityiskohdat koirien asuissa ja tassuja lämmittämässä on tietysti tossut. Oivan asussa yhdistyy ihanalla tavalla värien kirjo ja Onnin musta vaate on varsin tyylikäs yhdistelmä vihreän ja violetin kanssa. Kovemmilla pakkasilla koirilla on päässään myös pipot. Instagram-kuvaan tästä.

 

Rocky-dalmatialaisen takista löytyy huppu päätä ja korvia suojaamaan. Todella hyvä ominaisuus erityisesti kovilla pakkasilla! Instagram-kuvaan tästä.

 

Kääpiövillakoira Nemolla on yllään suloinen, mintunvihreä takki ja viime silauksen Nemon ”stailiin” tekee suloinen rusetti! Instagram-kuvaan tästä.

 

 

Supersuloisella shetlanninlammaskoira Lissulla on lumikelillä päällään pinkki takki. Huomaa vaatteen kivat vaaleansiniset yksityiskohdat. Instagram-kuvaan tästä.

 

Alice-dobermannilla on takin lisäksi jaloissaan tossut suojaamassa tassuja. Sekä tossut että takki ovat sävy sävyyn ja ovat yhdessä varsin tyylikäs kokonaisuus. Instagram-kuvaan tästä.

 

Doris-whippetin takki on tyylikäs yhdistelmä kirkkaan keltaista ja hopeaa. Takin keltainen osa heijastimineen erottuu hyvin ulkoillessa. Instagram-kuvaan tästä.

 

Chihuahua ”Doni” (Koivikkolehdon Donatello) edustaa Suomen juhlavuotena asiaankuuluvassa Suomi100 -villapidassa. Kerrassaan hienoa! Instagram-kuvaan tästä.

 

Dogiumin verkkokaupasta löydät koirasi talveen tossut, Luna-Shopin ihanat vaatteet sekä LovePaws -tassuvahan!

 

Lähde: Instagram. Kuvien julkaisuun kysytty luvat.

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti