fbpx

Koirien syysmuoti 2017

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Etsimme syysmuodin tyylikkäimmät nelijalkaiset Instagramista.

Syksyn tullen huomaa ihmisten vaatekerrastojen lisääntyneen, mutta sen lisäksi myös koirille puetaan takkeja, villapaitoja sekä muita vaatteita ja asusteita. Tämän syksyn koiramuodissa esille nousevat niin kuosit kuin väritkin, mutta hillitympääkin tyylisuuntaa näkee. Asuja katukuvassa näkee yksivärisistä monivärisiin ja kuoseja aina leoparikuviosta raitaan. Erottautumista ei kaihdeta, vaan se taitaa olla päinvastoin in juuri nyt.

On myös hyvä muistaa, että pimenevinä syysaamuina ja -iltoina erottuminen ei ole pelkkä tyyliseikka, vaan se tuo lisäksi turvallisuutta koiran kanssa ulkoilemiseen. Erilaiset heijastin- ja valotuotteet ovat ehdottomasti syksyn järkihankintoja. Mitä tulee uniikkeihin asuihin, tekevät jotkut kädentaitoiset omistajat koirilleen asuja itsekin. Myös koiranomistajien itsetehdyistä koiran vaatteista löytyy esimerkkejä tässä artikkelissa. Katso kuvat kuluvan syksyn koiramuodista ja inspiroidu!

 

Monelle tulee syysmuodista puhuttaessa ensimmäisenä mieleen neuleet, ja ihmisten muodin lisäksi myös koiramuodissa erilaiset neule- ja villapaidat toimivat hyvinä lämmittäjinä syyskelillä. Eino-ranskanbulldoggilla on päällään tyylikäs raidallinen neulehuppari, jonka päälle on kätevä pujottaa valjaat. Huomaa, että Einon hupparista löytyy myös hauska tupsu! Instagram-kuvan näkee tästä linkistä.


Sateisena syksynä sadetakki on kauden must -tuote, siinä missä neuleet ja villapaidatkin kolealla säällä! Vatsakappale voi olla takissa hyödyllinen ominaisuus, jotta koiran mahanaluskarvat eivät kastuisi ja likaantuisi kurakeleillä. Saksanpaimenkoira Muffella on päällään pirteän värinen, graafisesti kuvioitu sadetakki Pompan Nifty-mallistosta. Instagram-kuvan näkee tästä.

 

Joskus koiran vaate on tarkoitettu märän ja kylmän sijasta suojaamaan koiraa auringolta. Erityisesti karvattomien koirien iho on tärkeä suojata auringon paisteella. Kiinanharjakoira Zoya päällään ajatonta leopardikuosia. Instagram-kuvan näkee tästä.

 

Jokainen tietää kokemuksesta, että läpikastuminen sateisella säällä on varsin ikävä kokemus! Vedenpitävät vaatteet voivat olla hyviä ratkaisuja koiralle siinä missä ihmisellekin. Chihuahua Pancho päällään suloinen vaaleanpunainen takki vedenpitävästä materiaalista. Takin voi ostaa täältä ja Instagram-kuvan näkee tästä.

 

Turvallisuus ennen kaikkea! Yllä näkee, kuinka colliet Tiida, Suri & Kiki erottuvat myös pimeässä. Erilaiset valo- ja heijastintuotteet ovat syksyn järkihankintoja, ja niissäkin värivaihtoehtoja ja malleja löytyy laidasta laitaan. Instagram-kuvaan tästä.

 

Ellei käytä erillisiä heijastimia, on takissa hyvä olla heijastimet pimeneviin syysaamuihin ja -iltoihin. Toby-vizsla sinisessä sadetakissaan, jossa on vihreiden yksityiskohtien lisäksi heijastimet. Instagram-kuvan näkee tästä.

 

Erottuvat värit vaikuttavat olevan tänä syksynä pinnalla! Bostoninterrieri Oli edustaa sadepäivänä pirteässä, punaisessa sadetakissaan, joka sopii niin ikään loistavasti koiran mustavalkoiseen väritykseen. Instagram-kuvan näkee täältä.

 

Varsinaisten vaatteiden lisäksi koirille on tarjolla myös erilaisia asusteita aina lippalakeista rusetteihin. Bichon frisé Nellellä on kaulassaan kauniisti kuvioitu huivi, joka sopii syksyyn täydellisesti. Instagram-kuvan näkee tästä.

 

Itsetehdyt vaatteet takaavat uniikin asun! Yllä Leila ja Dobby galgot ulkoilevat omistajansa itsetekemissä hienoissa takeissa. Kuvat Instagramissa tästä linkistä.

 

Pukeutuminen voi olla yhdistävä tekijä niin sisarusten tai ystävysten kuin koiralaumankin kohdalla! Yllä Tessy, Ivy, Vicky ja Rosey -villakoirat poseeraavat ihanissa Pompan takeissa. Instagram-kuvaan tästä.

 

Vaikka syksyn koiramuodissa vaikuttaa olevan pinnalla erottuvat värit ja kuosit, näyttää myös hillitympi tyyli pitävän pintansa! Yllä elegantti englanninkääpiöterrieri ”Cedu” (Amalek Man In The Mirror) tyylikkään harmaassa kevyttakissaan. Instagram-kuvan näkee tästä.

 

Huomiota herättävä ja rohkea kuviointi vaikuttaa olevan koirien vaatteissa suosittua. Yllä amerikankarvatonterrieri Eddie syyssäässä omistajansa tekemässä katu-uskottavassa pääkallokuvioisessa puvussa. Liilat lahjeresorit ovat kiva yksityiskohta asuun! Instagram-profiiliin tästä.

 

Myös koirille löytyy hupullisia takkeja suojaamaan päälakea kastumiselta. Daisy-tanskandoggilla on päällään GF PETin kirkkaan punainen sadetakki hupulla varustettuna. Instagram-kuvaan tästä.

 

Koirillekin on tarjolla erilaisia hattuja! Yllä irlanninsusikoira Senya päässään tyylikäs ruudullinen lippalakki. Instagram-kuvaan tästä.

 

Koirille löytyy myös paljon erilaisia kenkiä, joilla voi suojata lemmikin tassut eri tilanteissa. Tyylikkyyden lisäksi kenkiä käytetään esimerkiksi kovalla pakkasella, märällä kelillä tai muutoin koiran tassuille haastavissa olosuhteissa. Yllä toyvillakoira Yuki tyylikkäänä niin asunsa kuin tennareidensakin puolesta. Instagram-kuvaan tästä.

 

Lähde: Instagram. Kuvien julkaisuun kysytty luvat.

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti