fbpx
Hotelli

Koiraystävällinen hotelli – Scandic Tampere City

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Koiraystävällinen hotelli – Scandic Tampere City.

Kaupallinen yhteistyö Scandic Tampere City

Vaikka lemmikin kanssa matkustaminen on kasvattanut suosiotaan vuosien saatossa, ja lukuisat paikat ostoskeskuksia myöten ovat avanneet ovensa myös koirille, voi soveltuvan yöpaikan löytäminen mietityttää. Hotelli on helppo ja vaivaton vaihtoehto, suurimmalla osalla on nykyään käytössä lemmikkihuoneita.

Minulle tuli nopealla aikataululla työmatka Tampereelle, ja päätin ottaa mukaani Dogium-tiimiläisen Venuksen. Palaveri, jota työmatka koski, pidettiin lähellä keskustaa, joten valitsin majoituksen sijainnin keskustasta, mahdollisimman läheltä rautatieasemaa.

Majoitusvaihtoehtoja tutkiessani päädyin Scandic Tampere Cityyn, syistä että:

  • Olen Scandic Friends- jäsen
  • Kyseisen ketjun hotelli oli rautatieaseman vieressä
  • Kokemukseni Scandiceista eri puolilla suomea on ollut vain positiivinen.
  • Lemmikit ovat hotelliin tervetulleita (pienestä lisämaksusta)

Junaillen Tampereelle

Matkustustapaa miettiessäni punnitsin kahden vaihtoehdon väliltä: Auto vai juna? Valitsin junan sen helppouden ja matkan keston takia. Junalla matka Kemistä Tampereelle taittui noin kuudessa tunnissa, autoillen kesto olisi ollut todennäköisesti huomattavasti pidempi.

Varasin ison lemmikkipaikan, missä akitakin mahtui hyvin köllöttelemään.
Varasin ison lemmikkipaikan, missä akitakin mahtui hyvin köllöttelemään.
Ikkunasta näkyvä särkänniemi kertoi määränpään olevan jo aivan lähellä.
Ikkunasta näkyvä Särkänniemi kertoi määränpään olevan jo aivan lähellä.

 

Hotellilla karvaisempi matkustaja otettiin vastaan rapsutusten kera

Rautatieasemalle saavuttuamme hyppäsimme ulos junasta, ja hetken ihmettelyn jälkeen kaivoin kännykän mapsin esille. Hotelli löytyikin nopeasti, sillä se sijaitsi aivan rautatieaseman vieressä.

Hotellilla kirjauduin sisälle. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja Venuskin sai rapsutuksia ja huomiota. Tovin juteltuani asiakaspalvelijan kanssa lähinnä koirista, keräsin laukut ja hilipasimme hissillä oikeaan kerrokseen.

Oikea huone löytyi aivan hissien läheltä, se oli tilava ja viihtyisä. Kylpyhuone oli siisti ja tyylikäs.

Hotelli oli viihtyisä, ja koira oli huomioitu ruoka/vesikipolla ja herkulla.
Hotelli oli viihtyisä, ja koira oli huomioitu ruoka/vesikipolla ja herkulla.

 

Melkein tien toisella puolella oli pieni puistoalue, mihin käveli nopeasti pissattamaan Venus.
Melkein tien toisella puolella hotellia oli pieni puistoalue, mihin käveli nopeasti päästämään Venus tarpeilleen.

 

Iltalenkille tutkimaan keskustaa

Hetken hengähdettyäni huoneessa, oli iltalenkin ja ruokailun aika. Hotellin respassa ystävällinen asiakaspalvelija neuvoi puistoalueen, missä olisi hyvä lenkkeillä koiran kanssa.

En tainnut löytää ihan tuota virkailijan neuvomaa paikkaa, mutta tunnin kierreltyämme löysimme tiemme puistoalueelle, mikä oli Tammerkosken rannalla. Tämäkin alue oli melko lähellä hotellia, kiersimme sinne vain pidemmän reitin kautta.

Hotelli sijaitsi lähellä Tammerkoskea. Täällä oli mukavaa puistoaluetta missä kelpasi lenkkeillä.
Hotelli sijaitsi lähellä Tammerkoskea. Täällä oli mukavaa puistoaluetta missä kelpasi lenkkeillä.

 

Nälkä kurni vatsassa jo siihen malliin että ruokaa oli saatava. Olin saanut suosituksia ravintola Plevnasta. Laitoin Plevnaan kyselyä olivatko koirat tervetulleita, ja koska vastaus oli kyllä, mapsiin kyseinen ravintola ja tassua toisen eteen.

Ja voi kyllä, ruoka oli maittavaa ja palvelu erinomaista! Venuskin sai kupillisen vettä ihan pyytämättä.

Hotelliaamupalaa ja päivällistä alakerrasta

Takana hyvin nukuttu yö! Vaikka rautatieasema oli vieressä ja hotelli sijaitsee aivan keskustassa, ei huoneeseen kuulunut juurikaan mitään ääniä. Tämä on minulle erittäin tärkeää, sillä herkkäunisena sitä herää kun joku yskäisee kilometrin päässä…

Ennen palaveria kumminkin kipaistiin Venuksen kanssa aamulenkillä, ja lenkin jälkeen ah-niin-ihanalle aamupalalle! Yksi elämän pienistä onnen hetkistä on runsas ja laadukas hotelliaamiainen 😀

Hotelliaamupalla oli laaja valikoima eri ruokia. Itse noudatan vähähiilihydraattista ruokavaliota, eikä tälläkään kertaa jäänyt nälkä!
Hotelliaamupalalla oli laaja valikoima eri ruokia. Itse noudatan vähähiilihydraattista ruokavaliota, eikä tälläkään kertaa jäänyt nälkä!

 

Päivän mittaisen palaverin jälkeen paluu hotellille, lenkille Venuksen kanssa ja miettimään ruokapaikkaa. Hetken käveltyämme ympäriinsä, muistin hotellin ravintolan ”Be Calm & Buzz On”. No mutta, sitähän täytyi testata ihan syystä, että hotellilla yövyin. Ja täytyy sanoa, että onneksi ruokailin kyseisessä ravintolassa, sillä valitsemani ruoka teki onnelliseksi!

 

"Cobbs Salad" oli HERRRKULLINEN ja täyttävä! Salaattia, grillattua kanaa, pekonia, munia, avokadoa, aurajuustoa ja ranch-kastiketta. Erittäin maukasta!!
”Cobbs Salad” oli HERRRKULLINEN, runsas ja täyttävä! Salaattia, grillattua kanaa, pekonia, munia, avokadoa, aurajuustoa ja ranch-kastiketta. Erittäin maukasta!!

 

Kotia lähdön aika

2 Yötä majoituttuamme Scandic Tampere Cityssä, koitti kotia lähdön aika. Aamulenkille, maittava aamupala ja kirjautuminen ulos hotellista. Kokemus hotellista oli niin positiivinen, että varmasti yövymme uudelleenkin.

Hotellin aula oli valoisa, siisti ja viihtyisä.

 

Meri-Lapin lemmikkihoitolassa koirasi ja kissasi saavat ammattimaista hoitoa lomasi ajan.

Tierran Lemmikkipuoti hoitaa pienempitä lemmikkejä, kuten jyrsijöitä ja kaneja, omistajan lomamatkan ajan.

Dogiumin verkkokaupasta löydät suomalaisia pienyrittäjäiä tuotteineen. Käy tutustumassa kauppiaisiin.

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti