Lapsi ja koiranäyttelyt

Etusivu Foorumit Koiraharrastukset Lapsi ja koiranäyttelyt

Merkitty: 

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Max 2 vuotta, 4 kuukautta sitten.

 • Julkaisija
  Viestit
 • #41048

  Jere Mäkinen
  Osallistuja

  Tyttäreni on puhunut koiranäyttelyistä ja meidän kultainennoutaja on hieman liian villi sellaiseen (ei pysy tytön hanskassa ns. kodin ulkopuolella kun koiralle kaikki on niin ihanaa ja kiinnostavaa, että korvat unohtuu)..

  Mitenköhän tämän harrastuksen voisi aloittaa? Tyttäreni on pari kertaa ollut tätinsä kanssa katsomassa nuita isoja näyttelyitä ja katellut videoita harrastuksesta.

 • #41049

  Max
  Osallistuja

  Yks mikä tuli mieleen, että jos läheltä löytyisi jotain näyttelytreenejä. Ekoilla kerroilla voisi aikuinen treenailla koiran kanssa sen verran että homma alkaa koiralle olla tutumpaa ja sitten voisi tyttökin harjoitella,.Kuitenkin niin että aikuinen olisi paikalla seuraamassa ja jos koiralla alkaisi mennä homma sähläämiseksi niin voisi ”kuskia” vaihtaa. Ja siitä sitten pikku hiljaa mätsäreihin kokeilemaan. Kultsu on kuitenkin sen verran vahva koira, että aikuisellakin siinä voi olla pitelemistä ja kehässä, oli sitten mätsäri tai näyttely, on kaikkia kohtaan epämukavaa jos koira menee miten haluaa vaikka kuinka hyvillä tarkoitusperillä.
  Yksi vaihtoehto voisi myös olla, että kyselisi josko lähipiiristä löytyisi tytölle sopivamman kokoista koiraa lainaan. Nykyään näyttelyjen ilmottautumismaksut on sen verran kalliita että harva omistaja varmaan päästäisi kokematonta esittäjää kehään, mutta jos pääsisi lainakoiran kanssa mätsäriin hakemaan kokemusta ja vähän harrastamispoltetta rauhoittamaan 🙂

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.