Koiran namit

Etusivu Foorumit Ruokinta Koiran namit

Merkitty: ,

Luet parhaimillaan 6 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #30011
   Jere Mäkinen
   Osallistuja

   Mitä nameja käytätte temppujen harjoittelussa? Jos ette käytä niin OK, mutta itse käytän kouluttamiseen nameja ja mietin uutta vaihtoehtoa. Nykyisistä kanaa sisältävistä herkuista menee Ellin masu löysälle.

  • #38553
   TerRiff1
   Osallistuja

   Monenlaisia käytän.. Ehkä eniten Frolic-rinkuloita, Schmackos-liuskoja, Best Friend Mini Bones, Pirkka Koiran lihaherkkupala. Muitakin kyllä, mutta noi on yleisimmät koska ei tartte lähtee eläinkauppaan asti ostamaan vaan löytyy lähikaupoista. Nameja käytän paljon, ehkä jopa turhan paljon olen koko ajan koiralle tuputtamassa herkkuja varsinkin ulkona..

   Olen kuullut että jotkut kissanraksut olisivat maistuvia koirille herkkupaloina? Onko merkkisuosituksia? Joskus olen ostanut Bilanx-kissanherkkupaloja, hyvin ovat kelvanneet, mutta jos jotain vastaavaa löytyisi isossa pussissa pienemmällä kilohinnalla?

  • #38781
   Max
   Osallistuja

   Riippuu tilanteesta. Lenkillä ja sisällä treenatessa käytössä nuorimman nappulat. Ulkona/hallissa käytössä Naturis Fresh Meat koiran ”makkara”. Tykkään kun on helppo leikata sopiviksi paloiksi, pysyy kasassa, ei tahmaa, riittoisa ja voi pilkkoa valmiiksi pakkaseen ja sulaa nopeasti. Ja koirat tykkää 😀

  • #38865
   Jere Mäkinen
   Osallistuja

   Kiitos vinkeistä! Täytyy ottaa joitakin kokeiluun.

  • #39025
   TerRiff1
   Osallistuja

   Niin siis noista mitä listasin, en yhtään tiedä sisältääkö kanaa.. En siis sillä mielellä niitä listannut 🙂

   Itse asiassa nyt kun kattelin noita pakkausselosteita, niin joka ikinen sisälsi kanaa (/siipikarjaa, käytännössä varmaan sama)..

   En nyt oikeastaan keksi (=löydä vanhoja pakkauksia joista tarkistaa) muita kanattomia kuin jotkut hienommat/kalliimmat, kuten Pure Natural (esim naudan mahalastu tai lihalastu joista on helppo murentaa paloja), tai Oscar (kalkkuna, possu, naudanmaha)

  • #39026
   Max
   Osallistuja

   Mie nopeesti googlasin noiden Naturis ”makkaroiden” tuoteselosteet ja ne jotka ei ole kanapohjaisisa (kana, kana-lohi ja kana-nauta tais ainakin olla) ei sisällä kanaa. Pika googlauksella nettikaupoissa hinnat näyttäis olevan ~5 euroa/pötkö (650g)

  • #40504
   TerRiff1
   Osallistuja

   Kun aikaisemmin kirjoitin noista kissanraksuista, niin ostin nyt tuommosen Encore-merkkisen pussukan. Hyvin maistuu ja just sopivan kokosia rakeita pienelle koiralle, ei tartte erikseen halkoa!

   Tosin kanaa sisältää tämäkin, vieläpä paljon..

Luet parhaimillaan 6 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.