Kaupan omistaja Dogiumkauppa

Viilennysmatto

12,9036,90

Units Sold: 7

Poista
  • 3 eri kokoa
  • Viilentävä teho jopa useita tunteja
  • ”Nollataan” antamalla maton levätä hetken aikaa ilman painoa
  • Ei tarvitse kastella
  • Erittäin hyvä niin kotiin, kuin automatkalle ja reissuunkin

 

 Kauppias : Dogium
Kategoriat: , Tagit: , ,
Toimitus
Kotimaa: 5.90€

Kuvaus

Jos koirasi saisi valita, mitä se tekisi kuumina kesäpäivinä? Osa varmaan uisi, mutta suurin osa varmasti pötköttelisi viileällä lattialla varjoisassa paikassa odottaen illan viilenemistä. Tämä ei valitettavasti ole jokaiselle karvakorvalle mahdollista, paitsi viilennysmaton avulla!

Ihanteellinen kuumina päivinä kotona ja reissussa, sekä kesäisille automatkoille: Nobbyn viilennysmatto koirille ja kissoille auttaa viilentämään lemmikkisi kehon lämpötilaa. Mattoa ei tarvitse kastella tai muuten jäähdyttää, vaan viilennysmatto sisältää myrkyttömän geelin, joka aktivoituu lemmikin painon alla, ja viilentää jopa useita tunteja.  ”Jäähdytysjärjestelmä nollataan” antamalla jäähdytysmaton levätä hetken aikaa ilman painoa. Pinta on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä se kostealla liinalla.

Jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen, ethän anna lemmikkisi raapia tai pureskella sitä. Terävät ja pitkät kynnet vahingoittavat pintaa helposti, sekä jos lemmikkisi on tottunut ”pettaamaan” pedin ennen makuulle käymistä. Suosittelemme esim. pyyhkeellä tai muulla kankaalla viilennysmaton suojaamista.

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koot M-XL

40x50cm, 50x90cm, 70x110cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viilennysmatto”
Tälle kauppiaalle ei vielä ole annettu palautetta.

Maaliskuussa 2017 avattu Dogium.com on monipuolinen ja yhteisöllinen kohtauspaikka koiraihmisille. Dogium tarjoaa niin monipuolisia artikkeleita ja uutisia koiramaailmasta, kuin keskustelupalstan ja verkkokaupankin, mitä käyttämään koiraihmisten on helppo rekisteröityä. Verkkokaupasta löydät omien tuotteidemme lisäksi muiden luotettavien kauppiaiden tuotteita ja palveluita.

Toimitusehdot

Toimitusaika 1-7vrk.

Nouto: Aatuntie 13, 94500 Lautiosaari, Keminmaa.

Sovi noudosta aina etukäteen [email protected] tai p. 046 8103423

Vaihto- ja palautusehdot

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 vrk.

Shipping costs

Lähetyspaikka Suomi
Toimitus: Suomi 4,76€

National Rates

Quantity Override 0,00

International Rates

Toimitustiedot