Kaupan omistaja Dogiumkauppa

Nobby viilennysmatto

12,9022,90

Units Sold: 0

Poista

Ihanteellinen kuumina päivinä kotona ja reissussa, sekä kesäisille automatkoille: Nobbyn jäähdytysmatto koirille ja kissoille auttaa viilentämään lemmikkisi kehon lämpötilaa. Mattoa ei tarvitse kastella tai muuten jäähdyttää, vaan maton sisällä oleva myrkytön geeli aktivoituu lemmikin painon alla, ja viilentää jopa useita tunteja.  ”Jäähdytysjärjestelmä nollataan” antamalla maton levätä hetken aikaa ilman painoa. Pinta on helppo pitää puhtaana pyyhkimällä se kostealla liinalla.

Jotta tuote olisi mahdollisimman pitkäikäinen, ethän anna lemmikkisi raapia tai pureskella sitä. Terävät ja pitkät kynnet vahingoittavat pintaa helposti, sekä jos lemmikkisi on tottunut ”pettaamaan” pedin ennen makuulle käymistä. Suosittelemme esim. pyyhkeellä tai muulla kankaalla maton suojaamista.

 Kauppias : Dogium
Kategoria: Tagit: , ,
Toimitus
Kotimaa: 5.90€

Kuvaus

Viilennysmatto 50x40cm ja 50x90cm

Lisätiedot

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koot M-L

40x50cm, 50x90cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nobby viilennysmatto”
Tälle kauppiaalle ei vielä ole annettu palautetta.

Maaliskuussa 2017 avattu Dogium.com on monipuolinen ja yhteisöllinen kohtauspaikka koiraihmisille. Dogium tarjoaa niin monipuolisia artikkeleita ja uutisia koiramaailmasta, kuin keskustelupalstan ja verkkokaupankin, mitä käyttämään koiraihmisten on helppo rekisteröityä. Verkkokaupasta löydät omien tuotteidemme lisäksi muiden luotettavien kauppiaiden tuotteita ja palveluita.

Shipping costs

Toimitus: Suomi 4,76

Toimitustiedot

Lähetyspaikka Suomi

Toimitusehdot

Toimitusaika 1-7vrk. Nouto: Aatuntie 13, 94500 Lautiosaari, Keminmaa. Sovi noudosta aina etukäteen kauppias@dogium.com tai p. 046 8103423

Vaihto- ja palautusehdot

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 vrk.