Kaupan omistaja Cheriest

Muistomerkki lemmikkisi mukaan

139,00

Units Sold: 0

Taustaväri täytyy valita
Väri täytyy valita
Fontti täytyy valita

Lemmikkisi muistolle yksilöllinen, kuvan mukaan tehty muistomerkki laitettavaksi esimerkiksi omalle pihalle, mökille, lemmieläinten hautausmaalle. Suunniteltu ulkokäyttöön ja kestää myös pakkasta.Kauppias : Cheriest
Kategoriat: , ,
Toimitus
Kotimaa: 7.90€

Kuvaus

Tähän muistolaattaan tehdään figuuri lemmikkisi kuvasta. Kuva lähetetään sähköpostilla ja se voi olla skannattu paperikuvasta tai digitaalinen kuva. Kuva piirretään, jonka jälkeen se lähetetään tilaajalle yhden kerran tarkistettavaksi ja tehdään mahdolliset muokkaukset.

Muistomerkki on korkeimmalta kohdaltaan 55 cm korkea ja leveimmältä kohdalta 15 cm leveä. Muistomerkin laatta, johon lemmikin kuva ja kaiverrus tulee, on kooltaan 10 x 15 cm. Tuote valmistetaan pääosin käsityönä Keski-Suomessa. Kaikki tuotteet, sen osat ja kokoonpano ovat suomalaista työtä.

Cheriest-lemmikkimuistomerkki kestää säänvaihteluita ja myös pakkasta hyvin. Valmistusmateriaalit ovat metallia ja ulkokäyttöön soveltuvaa muovia.

Tuote toimitetaan osoitettasi lähimpänä olevaan Postin toimipisteeseen tai Smartpost-pakettiautomaattiin M-koon lähetyksenä. Lähetyskulut sisältyvät tuotteen hintaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muistomerkki lemmikkisi mukaan”
Tälle kauppiaalle ei vielä ole annettu palautetta.

Lemmikkimuistomerkki on suunniteltu ulkokäyttöön ja se kestää säänvaihteluita hyvin. Valmistusmateriaalit ovat metallia ja ulkokäyttöön soveltuvaa muovia. Tuote on suunniteltu ja valmistettu kotimaassa. Muistomerkki on korkeimmalta kohdaltaan 55 cm korkea ja leveimmältä kohdalta 15 cm leveä. Muistomerkin laatta, johon lemmikin kuva ja kaiverrus tulee, on kooltaan 10 x 15 cm.

Pieni Nimilaatta on korkeimmalta kohdaltaan 4 cm korkea. Se soveltuu esimerkiksi tuhkauurniin, nimikyltiksi jne. ja se kestää myös ulkona. Nimilaatan voi kiinnittää liimalla erilaisille, tasaisille pinnoille.

Toimitusehdot

Kauppias toimittaa tuotteen suoraan varastoltaan kirjeenä tai pakettina. Arvioitu toimitusaika 2-7vrk

Vaihto- ja palautusehdot

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.

Shipping costs

Lähetyspaikka Suomi
Toimitus: Suomi 6,37€

National Rates

Quantity Override 0,00

International Rates

Toimitustiedot