Ale!
Profiilikuva käyttäjästä Dogiumkauppa
Kaupan omistaja Dogiumkauppa

Jean Peau Eye Care silmienpuhdistusaine, 1L

49,00 39,00

Varasto loppu

Laadukas silmienpuhdistusaine silmien puhdistamiseen sekä avuksi tukkeutuneiden kyynelkanavien aukaisemiseen. Jean Peau -merkki on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan.Kauppias Dogium
Kategoriat: , , Tagit: , ,
Toimitus
Kotimaa: 4.95€

Tuotekuvaus

Jean Peau Eye Care on laadukas silmienpuhdistusaine, joka on tarkoitettu lemmikin silmien hoitoon. Puhdistavan ominaisuuden lisäksi Jean Peau Eye Care auttaa tukkeutuneiden kyynelkanavien aukaisussa. Puhdistusainetta käytetään silmiin sekä silmänympäryksiin ja se soveltuu säännölliseen käyttöön. Käyttämällä tuotetta säännöllisesti muutamia tippoja päivittäin, pysyvät silmänympärykset puhtaina ja myös mahdolliset kyhmyt katoavat ajan kanssa. Jean Peau Eye Care soveltuu myös runsaasta nuolemisesta johtuvien tummentumien poistamiseen.

Arviot

Ei arvioita vielä

Jätä ensimmäinen arvio tuotteesta “Jean Peau Eye Care silmienpuhdistusaine, 1L”

(0) arvio Tälle kauppiaalle ei vielä ole annettu palautetta.

Maaliskuussa 2017 avattu Dogium.com on monipuolinen ja yhteisöllinen kohtauspaikka koiraihmisille. Sitä kautta koiraihmiset löytävät kaiken tarpeellisen tiedon tapahtumista ja palveluista. Dogiumin verkkokaupasta löydät omien tuotteidemme lisäksi muiden luotettavien kauppiaiden tuotteita!

Toimitustiedot

Lähetyspaikka: Suomi

Toimitus: Suomi 3,99

Toimitusehdot

Toimitusaika 1-3vrk Nouto: Tekniikantie 2, 02150 Espoo. Arkisin klo. 9-16. Sovi noudosta aina etukäteen kauppa@dogium.com tai p. 050 438 2611.

Vaihto- ja palautusehdot

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 vrk.