Ale!
flexi-lead-small-red-800×800
Profiilikuva käyttäjästä Dogiumkauppa
Kaupan omistaja Dogiumkauppa

Flexi New Classic S Tape 5m/15kg, punainen

18,90 12,90

Varastossa

Kelataluttimien viisi metrinen klassikko. Flexi New Classic Tape S kelatalutimessa on ergonominen kelaosa ja kestävä nailonnauha, joka kelautuu automaattisesti sisään ja ulos koiran liikkeiden mukaan. Taluttimessa on jarru- ja pysäytysnappi sekä lukitus, jota on helppo käyttää yhdellä kädellä.Kauppias Dogium
Kategoriat: , Tagit: , ,
Toimitus
Kotimaa: 2.90€

Tuotekuvaus

Flexi New Classic Tape S kelatalutimessa on ergonominen kelaosa ja kestävä nailonnauha, joka kelautuu automaattisesti sisään ja ulos koiran liikkeiden mukaan. Taluttimessa on jarru- ja pysäytysnappi sekä lukitus, jota on helppo käyttää yhdellä kädellä.

– 5 m nauhatalutin
– Malli soveltuu max. 15 kilon painoisille pienille koirille, kissoille tai muille pienille eläimille
– Helppo jarrusysteemi
– Kromattu lukko
– Uusiin Flexi Classiceihin saa liitettyä Flexi Vario -sarjan lisäosat Multi Box -kakkapussirulla ja LED Lighting System -valo.
– Valmistusmaa Saksa

Arviot

Ei arvioita vielä

Jätä ensimmäinen arvio tuotteesta “Flexi New Classic S Tape 5m/15kg, punainen”

(0) arvio Tälle kauppiaalle ei vielä ole annettu palautetta.

Maaliskuussa 2017 avattu Dogium.com on monipuolinen ja yhteisöllinen kohtauspaikka koiraihmisille. Sitä kautta koiraihmiset löytävät kaiken tarpeellisen tiedon tapahtumista ja palveluista. Dogiumin verkkokaupasta löydät omien tuotteidemme lisäksi muiden luotettavien kauppiaiden tuotteita!

Toimitustiedot

Lähetyspaikka: Suomi

Toimitus: Suomi 2,34

Toimitusehdot

Toimitusaika 1-3vrk Nouto: Tekniikantie 2, 02150 Espoo. Arkisin klo. 9-16. Sovi noudosta aina etukäteen kauppa@dogium.com tai p. 050 438 2611.

Vaihto- ja palautusehdot

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 vrk.