Ale!
Kaupan omistaja Dogiumkauppa

Flexi Fashion 5m/25kg

35,90 29,90

Units Sold: 2

Varastossa

Kelataluttimien klassikko uniikilla Pin-Up -kuvalla ja mustavalkoisella kuosilla. Flexi Fashion mallissa on kelaosa ja kestävä nailonnauha, joka kelautuu automaattisesti sisään ja ulos koiran liikkeiden mukaan. Taluttimessa on jarru- ja pysäytysnappi sekä lukitus, jota on helppo käyttää yhdellä kädellä. Tämä malli erottuu varmasti lenkkipolulla erikoisen ja hauskan kuosin avulla.

 

Kuvaus

Flexi Fashion mallissa on kelaosa ja kestävä nailonnauha, joka kelautuu automaattisesti sisään ja ulos koiran liikkeiden mukaan. Taluttimessa on jarru- ja pysäytysnappi sekä lukitus, jota on helppo käyttää yhdellä kädellä. Tämä malli erottuu varmasti lenkkipolulla erikoisen ja hauskan kuosin avulla.

– 5 m nauhatalutin
– Malli soveltuu max. 25 kilon painoisille eläimille
– Helppo jarrusysteemi
– Kromattu lukko
– Valmistusmaa Saksa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Flexi Fashion 5m/25kg”
Tälle kauppiaalle ei vielä ole annettu palautetta.

Maaliskuussa 2017 avattu Dogium.com on monipuolinen ja yhteisöllinen kohtauspaikka koiraihmisille. Dogium tarjoaa niin monipuolisia artikkeleita ja uutisia koiramaailmasta, kuin keskustelupalstan ja verkkokaupankin, mitä käyttämään koiraihmisten on helppo rekisteröityä. Verkkokaupasta löydät omien tuotteidemme lisäksi muiden luotettavien kauppiaiden tuotteita ja palveluita.

Shipping costs

Toimitus: Suomi 4,76

Toimitustiedot

Lähetyspaikka Suomi

Toimitusehdot

Toimitusaika 1-7vrk. Nouto: Aatuntie 13, 94500 Lautiosaari, Keminmaa. Sovi noudosta aina etukäteen kauppias@dogium.com tai p. 046 8103423

Vaihto- ja palautusehdot

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 vrk.