Kaupan omistaja emmi-pet

emmi®-pet Ultraäänihammasharjan ammattilaissetti

214,00

Units Sold: 0

Varastossa

– emmi®-pet Ultraäänihammasharja

– Pieni ja iso harjaspää

– Eläinten hammastahna 75 ml

– Ruusupuutikkuja 10 kpl

– Suojahanskat koko M 100 kpl

Kuvaus

emmi®-pet koirien Ultraäänihammasharja lemmikin suun puhdistamiseen. Laite toimii täysin ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Laitteella pestään lemmikin suu pitämällä harjaa pestävässä kohdassa muutamia sekunteja, jonka jälkeen pestävää kohtaa vaihdetaan. Pesu tapahtuu siis ilman harjaavaa liikettä. Soveltuu kotikäyttöön kaikille kissoille, koirille sekä hevosille. Todella helppo käyttää.

Tässä setissä tulee mukana

ultraääniharja
latausasema
pieni ja iso harjaspää
lemmikkien Ultraäänihammastahna 75 ml
10 kpl ruusupuutikkuja
lateksikäsineitä koko M 100 kpl.

Pieni harjaspää soveltuu pienille koirille ja iso harjaspää isoille koirille
Miten Ultraäänihammasharja toimii?
emmi®-pet Ultraäänihammasharja tuottaa ultraääniä patentoidun ultraäänimikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni-impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee emmi®-pet nano-kupla hammastahnan välittäjäaineeksi toimiakseen. Ultraääni muodostaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia, jotka tunkeutuvat kaikkialle suuhun sekä hammasväleihin irrottaen plakkia sekä pehmentäen hammaskiveä. Tästä syystä emmi®-pet Ultraääniharjaa tulee käyttää ainoastaan emmi®-pet Ultraäänihammastahnan kanssa.
emmi®-pet Ultraäänihammasharjan hyödyt
emmi®-pet Ultraäänihammasharja on tarkoitettu eläinten hammaskiven, ientulehduksien, plakin ja suun sairauksien ennaltaehkäisyyn. emmi®-pet Ultraääni ennaltaehkäisee parodontiittiä ja ientulehdusta – se ei tarkoita, että ultraäänihammasharja hoitaa sitä lääketieteellisesti. Eläinlääkärit hoitavat parodontiittiä ja tulehdustiloja. Monesti parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa. emmi®-pet toimii erinomaisesti ennaltaehkäisevänä hoitona silloin kun hammaskivi on kertaalleen poistettu tai sitä ei vielä ole ehtinyt muodostua. emmi®-pet:ä on hyvä alkaa käyttämään koiralla ihan pennusta lähtien.

emmi®-pet ultraääniharjauksen vaikutus koirille on yksilöllistä. Toisilla koirilla teho näkyy jo ensimmäisillä käyttökerroilla ja taas toisilla koirilla se vaatii säännöllistä pidempiaikaista käyttöä, jotta hammaskivi pehmenee. Suositeltavaa olisi säännöllisen käytön yhteydessä rapsutella pehmentynyttä hammaskiveä. Myös kovien puruluiden syönti auttaa pehmenneen hammaskiven irtoamiseen.
emmi®-pet:n edut pähkinänkuoressa:

Tuhoaa bakteereja ja mikrobeja jopa 12 mm syvyydestä saakka
Pehmentää ja ennaltaehkäisee hammaskiveä
Poistaa värjäymiä ja plakkia sekä palauttaa hampaiden normaalin värin
Auttaa pahanhajuiseen hengitykseen
Vähentää eläinlääkärikäyntejä
Helppo käyttää myös kotona

Käyttö: Ultraäänihammasharjaa suositellaan käytettäväksi koirilla kaksi kertaa viikossa. Normaalipesussa laitetta pidetään pestävässä kohdassa 5-10 sekuntia, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan. Mikäli lemmikillä on ientulehdusta tai paljon hammaskiveä, harjaa voidaan pitää pesukohdassa jopa useita minuutteja, jolloin ultraääni hoitaa pesukohtaa pidempiaikaisesti. Pidempiaikainen käyttö on täysin vaaratonta. Lemmikki tulee totuttaa harjan käyttöön hiljalleen. Pakkauksen mukana tulevat selkeät, suomenkieliset käyttöohjeet.
emmi®-pet on tutkitusti tehokas:
emmi®-pet on Saksan Kennellitoon suosittelema. emmi®-pet on myös luokiteltu heinäkuussa 2016 tieteelliseksi ja eläinsuojelua ja hyvinvointia edistäväksi tuotteeksi ja sille on myönnetty virallinen sertifikaatti eläinten hyvinvoinnin edistämisestä. Sertifikaatin on myöntänyt Itävallan Wienin eläinlääketieteellinen yliopisto on eläinsuojeluun ja eläintenpitoon erikoistunut osasto (FTT). Lausunto löytyy osoitteesta www.tierschutzkonform.at.

​emmi® Ultrasonic Ultraäänihammasharjat on kliinisesti tutkittu ja tuotteet ovat saaneet palkintoja. emmi® Ultrasonic GmbH on vastaanottanut mm. palkinnon Leading Innovators in Dental Cleaning Tehchonolgy 2019. Palkinnon myöntänyt Global health & pharma.Palkinto myönnettiin tuoteryhmille emmi®-dent, emmi®-pet ja emmi®-skin.
emmi®-pet Ultraäänihammasharja:

Toimii ilman liikettä, tärinää ja ääntä – ei harjaavaa liikettä
Tuottaa 96 miljoonaa ultraääni-impulssia minuutissa
Laitteella on 2 vuoden huoltotakuu, akulla 6 kuukauden takuu

Laiteessa on:
Optimaalisen puhdistusajan ilmoittava älykäs tuntoon perustuva ajastinääni

Turvallinen 3-värinen LED-teknologiaan perustuva latauksen tilan näyttö

Akun säästöjärjestelmä – ajastin automaattiselle laitteen sulkemiselle 6 minuutin käytön jälkeen
”State-of-the-art” lithium akku pidempää käyttöä varten. Akun lataus kestää jopa 15 päivää, kun laitetta käytetään päivittäin 2 x 3 minuuttia

Avatulla ja käyttöönotetulla hammasharjalla ei ole palautusoikeutta.

Ultraäänihammastahnan ainesosat: Water, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Disodium Pyrophosphate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Xanthan Gum, Aroma.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “emmi®-pet Ultraäänihammasharjan ammattilaissetti”
Tälle kauppiaalle ei vielä ole annettu palautetta.

emmi®-pet ultraäänihammasharjat Koiralle ja muille lemmikeille. Ultraäänihammasharja toimii ilman liikettä, tärinää ja ääntä. Ehkäisee ja poistaa tehokkaasti hammaskiveä. Ultraäänihammasharjalla kahden vuoden takuu. emmi®-pet tuotteet ovat palkittu, tutkittu ja tulokset todistettu.

emmi®-pet ultraäänihammasharja vähentää koiran nukutustarvetta ja eläinlääkärikäyntejä.

 

– emmi®-pet ultraäänihammasharja tuhoaa bakteereja ja mikrobeja jopa 12 mm syvyydestä saakka

– pehmentää ja ennalta ehkäisee hammaskiveä

– Vähentää eläinlääkärikäyntejä

– Saanut hyviä kokemuksia ja tuloksia

– Toimii ilman liikettä, tärinää ja ääntä joten on helppo käyttää kotona

– Auttaa pahanhajuiseen hengitykseen

Toimitusehdot

Kauppias toimittaa tuotteen suoraan varastoltaan kirjeenä tai pakettina. Arvioitu toimitusaika 2-7vrk

Vaihto- ja palautusehdot

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus.

Shipping costs

Lähetyspaikka Suomi
Toimitus: Suomi 5,00€

National Rates

Free National Shipping 0,00

International Rates

Free International Shipping 0,00
Disable International Shipping 0,00

Toimitustiedot

Maximum shipping charge per order 4,76
Free shipping for order spend over 50,00