Kaupan omistaja Ecoil

Ecoil Lemmikkiöljy 50 ml Tuoksuton

14,90

Units Sold: 0

Ecoil -lemmikkiöljy on tarkoitettu lemmikin ihon ja tassujen hoitoon ulkoisesti. Tuotetta voidaan käyttää päivittäisessä ihonhoidossa estämään kuivuutta, hilseilyä ja kutinaa, sekä tassujen polkuanturoiden kuivumista. Lemmikkiöljy soveltuu myös pienien ihovaurioiden (naarmut, itikanpuremat jne.) hoitoon noupeuttaen niiden paranemista.

Kuvaus

Käyttö:
Lemmikkiöljyn annostelu iholle on helppoa pumppupullosta. Lemmikkiöljyä saa myös näppärällä pipetillä (pyydettävä erikseen). Pipetillä öljy saadaan ohjattua iholle paksunkin turkin läpi ja leviämään helposti hoidettavalle alueelle.
Käytä lemmikkiöljyä vain puhtaalle, kuivalle alueelle päivittäin. Anna öljyn imeytyä ihoon. Paras hoitotulos saadaan kun iho on lämmin. Tarvittaessa hoito voidaan uusia useita kertoja päivässä.

Valmistusaineet:
INCI: Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil, Helianthus Annuus (Calendula) Offisinals, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vaccinium macrocarpan (Cranberry) Seed Oil, Natural mixed tocopherols and helianthus annuus seed oil (E-vitamiini).

Tuote on eläinkokeeton ja vegaani.
Tuotteeseen on lisätty E-vitamiinia.

Ecoil -lemmikkiöljy on 100% luonnontuote.

Se ei sisällä:

synteettisiä hajusteita tai eteerisiä öljyjä
säilöntäaineita
väriaineita
alkoholia
synteettisiä kosteuttajia
vettä
aineita, jotka aiheuttaisivat varoaikaa kilpailuihin tai kokeisiin.

Ecoil -lemmikkiöljy on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön, mutta tuotteen joutumisesta suuhun ei ole haittaa.
Silmiin joutunut tuote huuhdellaan runsaalla lämpimällä vedellä.
Tuote on 100% luonnontuote, joten tuotteen sävy voi vaihdella valmistuserän öljyjen sävynvaihteluiden mukaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ecoil Lemmikkiöljy 50 ml Tuoksuton”
Tälle kauppiaalle ei vielä ole annettu palautetta.

Ecoil, sertifioidut ja Avainlippu-merkin saaneet luonnonkosmetiikkatuotteet, kosteuttaa ja pehmentää ihoa. Ne ovat erittäin riittoisia, imeytyy hyvin ja sopii kaikille. Tuotteet ovat säilöntäaineettomia, eläinkokeettomia ja vegaaneja.

Tällä hetkellä 5 eri tuotetta on saatavana. Lemmikki-, Kasvo-, Parta-, Käsi- & kynsi- sekä Vartaloöljy. Jatkokehitteillä Huuli- ja Hiusöljy.

Ecoil luonnonkosmetiikkaöljyt perustuvat pohjoisen luonnon supermarjaan, karpalonsiemenöljyyn. Tuotteet sisältävät vain luonnon omia marja-, kasvi- ja hedelmäöljyjä.
Luonnon öljyjen vitamiinit ja rasvahapot hellivät herkkääkin ihoa, antaen iholle elinvoimaa, heleyttä ja kosteutta.
Tuotteet ovat eläinkokeettomia ja vegaaneja sekä säilöntäaineettomia. Eivätkä ne sisällä voimakkaita tuoksuja, väriaineita, alkoholia tai vettä.
Tuotteet myydään lasipakkauksessa, koska tällöin ei ole riskiä BPA muovista eikä muovin rikkoutumisesta ajan myötä. Ruskea lasipullo suojelee öljyjä haitalliselta auringonvalolta.

Toimitusehdot

Toimitusaika postitse 2-5 päivää.

Maksutavat: Checkout. Ennakkoon maksettu lasku sopii myös. Laita tällöin mailia [email protected]

Vaihto- ja palautusehdot

Palautus: Toivomme tietenkin, että pidät tilaamistasi Ecoil tuotteista! Jos jokin tuote ei kuitenkaan ole mieluisa, sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, myyntikuntoinen ja alkuperäispakkauksessa. * Asiakas maksaa itse palautettavan tuotteen toimituskulut. Ei koske reklamaatioita.

Shipping costs

Lähetyspaikka Suomi
Toimitus: Suomi 4,76€

National Rates

International Rates

Toimitustiedot