Ale!
Profiilikuva käyttäjästä Dogiumkauppa
Kaupan omistaja Dogiumkauppa

Ecoil -koiraöljy kampanjahintaan, 50ml

19,80 17,82

Varastossa

Ecoil -koiraöljy joulun kampanjahintaan -10%!  Koiraöljy on ulkoisesti käytettävä hoito koiran iholle ja tassuille.Kauppias Dogium
Kategoriat: , , Tagit: , ,
Toimitus
Kotimaa: 5.90€

Tuotekuvaus

Koiran ihoa ja tassuja hoitava E-vitamiinia sisältävä öljy sopii päivittäiseen käyttöön estämään kuivuutta, kutinaa, hilseilyä sekä polkuanturoita kuivumasta. Se on 100% luonnontuote, joka sopii myös hoidoksi pieniin ihovaurioihin, kuten itikanpuremiin tai naarmuihin nopeuttamaan paranemista.
Öljy on ulkoiseen käyttöön tarkoitettu ja sitä on helppo annostella iholle kätevällä pipetillä. Tällä tavoin öljyn saa paksunkin turkin läpi ohjattua iholle ja helposti leviämään hoidettavalle alueelle. Koiraöljyä käytetään päivittäin puhtaalle ja kuivalle iholle ja öljyn annetaan imeytyä. Parhaan hoitotuloksen saa ihon ollessa lämmin. Hoito voidaan tarvittaessa uusia useasti päivässä. Ecoil -koiraöljy on vegaani ja eläinkokeeton tuote.

 

Arviot

Ei arvioita vielä

Jätä ensimmäinen arvio tuotteesta “Ecoil -koiraöljy kampanjahintaan, 50ml”

(0) arvio Tälle kauppiaalle ei vielä ole annettu palautetta.

Maaliskuussa 2017 avattu Dogium.com on monipuolinen ja yhteisöllinen kohtauspaikka koiraihmisille. Sitä kautta koiraihmiset löytävät kaiken tarpeellisen tiedon tapahtumista ja palveluista. Dogiumin verkkokaupasta löydät omien tuotteidemme lisäksi muiden luotettavien kauppiaiden tuotteita!

Toimitustiedot

Lähetyspaikka: Suomi

Toimitus: Suomi 4,76

Toimitusehdot

Toimitusaika 1-3vrk Nouto: Tekniikantie 2, 02150 Espoo. Arkisin klo. 9-16. Sovi noudosta aina etukäteen kauppa@dogium.com tai p. 050 438 2611.

Vaihto- ja palautusehdot

Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 vrk.