Tutustu tuotteisiimme

TARJOUKSESSA

VIILENNYSMATTO

Kevät etenee vauhdilla, ja jokaisella on varmasti vielä tuoreessa muistissa vuoden takainen intiaanikesä. Vaikka suurinta osaa meitä ihmisiä tuo lämpö helli, varmasti lähes jokainen nelijalkainen ystävämme olisi toivonut  lämpömittariin pienempiä lukuja.

Erittäin hyvä keino lemmikin viilentämiseen kotona, reissussa ja automatkoilla on viilennysmatto. Tätä mattoa ei tarvitse kastella, joten sitä voi huoletta pitää lattialla ja autossa, ja mikä parasta, näyttelyreissuilla ei tarvitse varoa koiran turkin liiskaantumista märkään alustaan. Maton sisällä on myrkytön geelitäyte, joka aktivoituu lemmikin painosta ja kestää jopa useita tunteja. Kun viilentävä vaikutus hiipuu, annetaan maton levätä hetken aikaa ilman painoa, ja näin geeli aktivoituu, ja sen viilentävät ominaisuudet ovat taas lemmikkisi käytössä.

Kurkkaa myös muita kesän viilentäviä tuotteita!

Siirry tuotesivulle 

SUOSITUIMMAT KATEGORIAT

Dogiumin verkkokauppa on monikauppiasverkkokauppa

Dogiumin verkkokaupasta löytyy useita itsenäisiä kauppiaita. Näin tarjonta on mahdollisimman monipuolinen. Haluamme, että koiraihmiset löytävät tulevaisuudessa kaikki tarvitsemansa palvelut, tuotteet ja ruuan lemmikilleen Dogiumin kaupasta.

Ostaminen on helppoa ja turvallista, vaikka kauppiaita onkin useita.

Tervetuloa ostoksille!