fbpx
Tassuvaha

JanDogs – JanPaw tassuvaha ja koira-alan palveluita

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Kaupallinen yhteistyö JanDogs

JanDogs – JanPaw tassuvaha ja koira-alan palveluita. JanDogs on Oululaisen Janita Peuran perustama yritys, joka tarjoaa erilaisia koira-alan palveluita, sekä myy Janitan itse kehittämää tassuvahaa nimellä JanPaws. Janita onkin monen alan osaaja, ja JanDogsilta löydät monenlaisia palveluita:

  • Koirahieronta
  • Koirien koulutus
  • Trimmausta opiskelijatyönä
  • Koirien jäsenkorjausta opiskelijatyönä
  • Dobo-tunnit

Janita on tottunut puuhastelemaan eläinten kanssa lapsesta asti

Kiinnostus eläimiä kohtaan syttyi jo lapsena. Janitan kotoa on löytynyt ajan saatossa monenlaisia eläimiä, koirista akvaarioihin. Tällä hetkellä hän omistaa 4 koiraa (valkoinen ruotsinhirvikoira, 2x workingkelpie ja espanjan rescue), 18 gerbiiliä ja 3 kania.

tassuvaha

Eläinten hyvinvointi on Janitalle tärkeää ja monen alan osaajana hän katsookin koiraa kokonaisuutena. Janita harrastaa aktiivisesti koiriensa kanssa, kisatavoitteet ovat heidän päälajissaan agilityssä.

Pienet palikat eri osa-alueilta voivat vaikuttaa todella paljon koiraan. Eritoten koiran fysiikka, koulutus, ruokinta ja jalostus kiinnostavat.

Koulutustaustaa Janitalla löytyy monenlaista alalta

Peruskoulun jälkeen suoritin maaseutualan perustutkinnon suuntautuen koti- ja pieneläimiin. Tein harjoittelut tallilla ja eläintarvikeliikkeessä, jossa olinkin sitten jonkin aikaa vielä koulun jälkeen. Jäin pois kuvioista kun aloin odottamaan esikoista. Toinen tuli pian perässä.
tassuvaha
– 2016-2017 kävin eläintenhoitajan ammattitutkinnon, koirahierojan osaamisalan valmistavan koulutuksen ja perustin toiminimen JanDogs kaupan alan töiden rinnalle.
– 2018 kouluttauduin dobon koulutusohjaajaksi
– 2019 valmistuin eläintenhoitajan ammattitutkinnosta eläintenkouluttajan osaamisalalta.
Eläintenkouluttajan opintojen aikana olin Espanjassa työharjoittelussa rescuetarhalla ja se oli yksi elämäni hienoimpia kokemuksia.
– 2019 jatkoin eläintenhoidon ammattitutkinnossa opiskellen trimmaajaksi.
– 2020 aloitin koirien perinteisen jäsenkorjauksen opinnot.
Näiden lisäksi olen käynyt lukuisilla luennoilla.
tassuvaha

JanPaw tassuvaha – kirsusta hännänpäähän

JanDogs toi markkinoille kesällä 2020 oman luonnonmukaisesti valmistetun tassuvahan, joka kulkee nimellä JanPaw. JanPaw on alun perin Janitan itse kehittelemä tuote, omaan tarpeeseen sopiva, mahdollisimman hyvä ja hoitava.
Kisakumppanini, Pako, ei kestä sisäisesti riittävää määrää rasvaa, että se pitäisi anturat kunnossa. Agility on vaativa laji myös tassujen kunnon kannalta.
Olen itse hurjan kriittinen tuotteiden suhteen, enkä halua maksaa turhasta, joten tuotteeni oli oltava oikeasti hyvä ja toimiva. En ota myyntiin yritykselleni muutenkaan tuotteita jonka takana en voi seistä, joten oman tuotteeni täytyy olla todella hyvä.
JanPawin ainesosat ovat tarkkaan harkittuja, luonnonmukaisia, puhtaita, turvallisia, mahdollisuuksien mukaan luomua. Tassuvahan kehittely alkoi syksyllä 2019, ja se saatiin markkinoille heinäkuussa 2020.
Tassuvahaa testasi ympäri maan useat eri koira-alan harrastajat ja palaute oli mahtavaa! Tuotetta käytän mihin vain, siitä slogan kirsusta hännänpäähän tuli.

Vaikka tassuvaha sisältää laventelia, se on laskettu määrä ja haju on hyvin mieto. Lisäksi siinä on monia ihoa hoitavia, ihon omaa uusiutumista ja paranemista edistäviä tuotteita.

Yritys myös käyttää mahdollisuuksien mukaan suomalaisia pienyrityksiä tuotteiden valmistukseen, ja  tassuvahan markkinoille saattamiseen onkin käytetty jo ainakin viittä eri pienyrittäjää. Raaka-aineet on hankittu kahdelta suomalaiselta pienyrittäjältä ja pakkausmateriaalit toiselta.

tassuvaha

Tassuvahan etiketin on suunnitellut lahjakas nuori suomalainen yrittäjä ja etiketit on tulostanut pieni suomalainen tarrayritys. Lisäksi tuemme suomalaisia koira-alan yrittäjiä tuomalla tuotteemme myös jälleenmyytäväksi.

 

Olen itse, ja myös koirattomat kaverini ovat käyttäneet tuotetta itselleen. Itse parantelin tuoreen tatuoinnin ja palohaavani vain tällä ja käytän naamaani päivittäin, sekä kuivien limakalvojen hoitoon.
Eli tassuvaha sopii erinomaisesti niin koiralle, kuin omistajalleenkin. Tuotetta testasi lukuisat koiranomistajat, todeten tuotteen toimivan hyvin monissa eri vaivoissa.
Koirille käy myös pieniin tulehduksiin ja nirhaumiin. Paras kommentti mitä yrittäjätuttuni tokaisi vahasta, että se on joka reiän rasva!

JanDogs nettisivuille

JanPaw nettisivuille

Tästä pääset lukemaan 3 osaisen sarjan ”Koiranpentu harkinnassa & hankinnassa”

Tästä pääset tutustumaan eri kauppiaiden valikoimaan

JanDogs löytyy myös virtuaalisilta lemmikkimessuilta.

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti