fbpx

Ilmoittaudu LovePaws-tassuvahan testaajaksi

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Syksy tekee tuloaan ja ilmat kylmenevät. Osalla koirista tassut joutuvat kovemmalle kulutukselle, joka näkyy kovettumina, ihottumina, haavoina, halkeamina. Haluamme testata, miten tassuvaha auttaa näissä ongelmissa. Jos lemmikkisi tassut ovat kuivat ja karkeat, niin ilmoittaudu testiryhmään viimeistään tiistaina 3.10.2017 Dogiumin Facebook-sivuilla.

Arvomme ilmoittautuneiden joukosta keskiviikkona 4.10. viisi testaajaa, joille lähetämme täysin ilmaiseksi LovePaws® luomu -tassuvahan.

Testihenkilöt sitoutuvat kahden viikon ajan testaamaan tuotetta ja vastaamaan testijakson jälkeen sähköiseen kyselyyn. Julkaisemme tulokset Dogium.com:ssa ja Facebook-sivuillamme.

Tuotetta voi valmistajan mukaan käyttää kaikkiin iho-ongelmiin, kuten hyttysenpistoihin, punkin puremiin, auringonpolttamiin, hot-spotteihin. Se soveltuu erinomaisesti suojaamaan myös pakkaselta, sillä tuote ei sisällä vettä.

 

 

 

Kotimainen LovePaws® tuote sisältää:

Kookosöljy/cocos nucifiera oil, oliiviöljy/olea europea, mehiläisvaha/cera flava, sheavoi/butyspermun parkii. Tuote ei ei sisällä mitään ylimääräistä, kuten kemikaaleja, myrkkyjä tai säilöntäaineita.

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti