fbpx
lohiöljy biocare dogium koira kalaöljy

Ilmoittaudu lohiöljyn testaajaksi!

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Muokattu 7.3.2017: Saimme neljän päivän aikana lähes 300 yhteydenottoa testaajaksi haluavilta koiranomistajilta. Olemme arponeet näistä sata, joille postitetaan loppuviikosta BioCare lohiöljyt.Testitulokset julkaisemme noin kuukauden kuluttua.

Kaupallinen yhteistyö

Omega-3 Lohiöljy auttaa lisäämään koiran ruokahalua sekä ehkäisemään sydän- ja verisuonitauteja. Lohiöljy on luonnollinen tuote ja hyväksi koiran terveydelle. BioCare-tuotteet on valmistettu norjalaisesta merilohesta. Lohiöljy on tuoretta, puhdasta ja jalostamatonta. Tuotteet eivät sisällä lainkaan sokeria tai muita lisättyjä ainesosia. Lohiöljy sisältää 100 % koiran hyvinvointia tukevia EPA- ja DHA-rasvahappoja eikä lainkaan lisäaineita. Se hoitaa myös koiran niveliä, ihoa, turkkia ja tassuja sekä suojaa aivojen kehitystä.

Haluamme testata puolueettomasti, pitävätkö mainospuheet paikkansa!

Ilmoita koirasi testaajaksi viimeistään sunnuntaina 5.3.2017. Arvomme päivittäin (2-5.3. välisinä aikana) 25 henkilöä ja lähetämme ensi viikolla yhteensä sadalle henkilölle täysin ilmaiseksi BioCaren Omega-3 Lohiöljyn. Lisätietoa tuotteesta löydät täältä.

Testihenkilöt sitoutuvat kolmen viikon ajan lisäämään tuotetta kerran päivässä koiran ruokaan. Testijakson jälkeen lähetämme sähköisen kyselylomakkeen BioCaren Omega-3 Lohiöljyn tuloksista koirasi terveydessä ja hyvinvoinnissa. Testin tekemisestä ja tuloksien analysoinnista vastaa Dogium.

HUOMIO! Testaukseen valitun koiran profiilin täytyy löytyä Dogiumin yhteisöstä 

 

 

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti