fbpx
verkkokauppa

Dogium verkkokauppa: kauppapaikka lemmikkialan yrittäjälle

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Dogium-verkkokauppa: kauppapaikka lemmikkialan yrittäjälle

Dogium-verkkokauppa: kauppapaikka lemmikkialan yrittäjälle. Monikauppiasverkkokauppa tarjoaa verkkokauppatilaa verkossa, vähän samaan tyyyliin, kuin ostoskeskus tarjoaa liiketilaa vaatekaupoille, kenkäkaupoille, lastentavarakaupoille, luontaiskaupoille, kangaskaupoille, kioskeille, kahviloille, ravintoloille ym. Eli mikäli yrittäjällä on y-tunnus, voi hän perustaa oman verkkokaupan Dogiumille. Dogium-verkkokaupassa onnistuu sekä tuotteiden, että palveluiden myynti.

Verkkokaupassa voi myydä mm. seuraavia tuotteita ja palveluita:

 • Hihnat ja pannat
 • Koirien vaatteet
 • Ruoat ja herkut
 • Lelut
 • Pedit
 • Vaatteet omistajille
 • Koriste-esineet
 • Lemmikkiaiheiset korut ja asusteet
 • Lahjakortit
 • Koulutuspalvelut
 • Trimmauspalvelut

Ja paljon paljon muuta…

Riskitöntä verkkokauppatoimintaa

Siinä missä normaalisti ostoskeskukset perivät kuukausittain kiinteää vuokraa yrityksiltä tai verkkokauppa ylläpitomaksuja, Dogium veloittaa provision ainoastaan yrityksen toteutuneesta myynnistä. Eli kiinteitä kuukausittaisia kuluja ei muodostu, vaan laskutus tapahtuu ainoastaan toteutuneen myynnin perusteella. Tästä syystä verkkokaupan perustaminen Dogiumille on täysin riskitönkä.

Vaikka toisena kuukautena myynti olisi esimerkiksi 1000€, ja toisena 50€, yrittäjä voi olla täysin huoletta juoksevien kulujen suhteen,  Dogium huolehtii näistä.

 

Maksunvälittäjänä toimii Checkout

Joskus yrittäjää saattaa mietityttää saatavat. Dogium-kauppiaana yrittäjän ei tarvitse murehtia, että hänen saatavansa on jonkun henkilön takana, sillä maksunvälittäjänä toimii tunnettu ja luotettava Checkout Finland Oy.

Vaikka kauppias tekeekin oman sopimuksen Checkoutin kanssa, tässäkin tapauksessa Dogium hoitaa kiinteät kuukausimaksut.

Checkout veloittaa kauppiasta ainoastaan toteutuneesta myynnistä abauttiarallaa 2%, tästä kauppias saa kumminkin ajantasaisen hinnaston Checkoutilta. Kauppias myös pystyy määrittelemään, kuinka usein hän haluaa saatavat ja raportit Checkoutilta. Tämä onnistuu jopa viikottain.

Kun yrittäjä on perustanut verkkokaupan Dogiumille, ja asiakas ostaa verkkokaupasta tuotteen, saa kauppias tästä ilmoituksen. Kauppias lähettää tuotteen asiakkaalle haluamallaan tavalla. Dogium suosittelee ainakin suurimmalta osin toimitusmaksun sisällyttämistä tuotteeseen.

Näin kannustetaan asiakasta ostamaan mahdollisesti myös toisten yrittäjän tuotteita, kun ostohintaan ei lisätä suuria toimitusmaksuja. Viime kädessä tämä on kumminkin kauppiaan päätettävissä.

Dogium mainostaa kauppiaitaan mm. sosiaalisessa mediassa. Mikäli kauppias haluaa, hänestä voidaan julkaista artikkeli, missä yrittäjä ja hänen tuotteet/palvelut esitellään.

Dogium-kauppiaille on myös oma ryhmä facebookissa, missä kauppiaat voivat suunnitella yhteisiä kampanjoita ja kilpailuja. Dogium pyrkii saamaan kauppiailleen mahdollisimman tehokasta näkyvyyttä.

Lisämyyntiä Dogium-kauppiaana, tai ainoaksi verkkokaupaksi.

Dogiumille ovat kaikki lemmikkialan yrittäjät tervetulleita kauppiaiksi, riippumatta siitä, onko hänellä verkkokauppaa ennestään, vai ei. Vaikka vekkokauppa jo olisi, voi Dogium-kauppiaana saapa mukavasti lisämyyntiä ja näkyvyyttä.

Myös kauppiaalle jäävä kate saattaa olla huomattavasti suurempi, kuin myymällä jälleenmyyjien kautta.

Mikäli yrittäjällä ei ennestään ole verkkokauppaa, ainoa vaatimus Dogium-kauppiaaksi ryhtymiseksi on y-tunnus. Jokainen kauppias saa oman verkkosivuosoitteen tyyliin ”dogium.com/kauppa/kauppiaat/verkkokaupannimi”, tuotteet löytyvät myös Dogiumin oman verkkokaupan tuotekategoriasta. Vaikka Dogium on pääasiassa koiraihmisille suunnattu verkkosivusto, myös mm. jyrsijöiden ja kissojen tuotteita myyvät yrittäjät ovat tervetulleita. Dogiumin kauppiaat ovat yksilöllisiä ja kauppaan voidaan tehdä muutoksia tilanteen mukaan.

Mikäli kiinnostuit Dogiumin monikauppiasverkkokaupasta, kerromme mielellämme lisää! Voit olla yhteydessä sähköpostilla [email protected], soittamalla/whatsappilla: 046-8103423 tai facebook-viestillä.

Myös täältä saat lisätietoa ja voit halutessasi kirjautua suoraan kauppiaaksi.

 

 

 

 

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti