fbpx

Arvotaan perhelippu Eläinystäväni-messuille!

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Arvomme perhelipun (max. 2 aikuista ja alle 16 v. lapset) 22.-23.4 Eläinystäväni-messuille. Osallistu arvontaan kommentoimalla Dogiumin Facebook-julkaisuun! Tapahtuma on kaikille eläintenystäville. Messuilla on mm. maailman ensimmäinen Dogbic-kilpailu, kissa- ja koiranäyttelyt, kanien hyppynäytöksiä sekä paljon eri eläinlajeja.

Säännöt:
Osallistumalla kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailun sääntöjä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat tai työskentelevät luonnolliset henkilöt, pois lukien Dogiumin työntekijät. Sama henkilö saa osallistua kilpailuun vain yhdellä kommentilla.

Kampanja-aika on 12.4.2017–19.4.2017. Voittaja julkistetaan Dogium.com-sivustolla, Dogiumin Facebook-sivulla sekä hänelle ilmoitetaan Facebookissa yksityisviestillä.

Dogium pidättää oikeuden käyttää kilpailuun lähetettyjä kommentteja kilpailun voittajan julistuksessa. Kilpailu ei ole Facebookin suosittelema, sponsoroima tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Facebook ei ole vastuussa tästä kilpailusta, vaan Dogium Oy.

Valaise ystäviäsikin koiratietoudella, tästä voit jakaa artikkelin eri kanaviin :) Kiitos!

Jätä kommentti